2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

56 بازدید | 2 پست

بیایید بگید نظر شما چیه بچه ها!

من ب شوهرم بحثم شدش و عمم سر ی سری حرفاش اونم داخل بحث ما شدش و من از عمم بخاطر حرفاش ناراحت شدم و با هم بحث مون شدش دیگ هیچی عمم ب مامانم گفته بود آره من صلاحش میخواستم و چیز بدی نگفتم نمیدونم مامانم ب عمم چی گفته بوده!

حالا ابجیم میگ آره مامان ازمن پرسید ابجیت چیشده بود و چرا بحث کرده بود با شوهرش و چی ب عمتون گفته بود و ..... ابجیمم گفت آره من همه چیو گفتم به مامان ک تقصیر تو نیست و ...

حالا میشه بگید چرا مامانم ب من زنگ نزده اصن!!!

ابجیمم قسمم داد من ب مامانم نگم چرا ب من زنگ نزده دلخوری پیش نیاد مامانم بگه آبجیم دو بهم زنی کرده!

من از سابقه مامانم میدونم ک منو آدم حساب نمیکنه حتی تو مسائل شخصی خودم.... بعدشم براش مهم نیستم ک ازم نمیپرسه چیشده چیکار کردی با شوهرت.!!

ابجیمم قسمم داد نمیشه ب مامانم بگم چرا مسایل منو با ابحیم حرف میزنی ب اون ربطی نداره هرچند ابجیمم این وسط پشت من بود اما بازم صلاح میبینم اون وارد حرف من نشه ؟!

نظر شما چیه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.