2777
2789
عنوان

زندگی بعد خیانت

373 بازدید | 41 پست

شوهر سابق من بهم خیانت کرد و با ی دختره بود و به اون خیانت کرده بود انا الان با دختر اولی ازدواج کرده.اون دختر اولی خیلی آویزون بود تو وویس بهش گفته بود تا با هر کی بری عیب نداره

من منتظرت میمونم

من عاشق تو ام و از این حرفا

بنظرتون همچین ازدواجی واقعآ دووم داره؟؟؟

من ی دختر دارم که شوهر سابقم نفقه هم به زور میده و اصلآ سراغی از دخترش هم نمیگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش دووم داشته باشه

ادمای اینجوری باهم باشن بهتره نرن زندگی دیگران رو هم گند بزنن

اگه نشد اشکال نداره✨🌿 این هیچی از ارزش تو کم نمیکنه ❣️خیلی چیزا دست ما نیست🌙 یه روز به آرامش رسیدم که دیگه با سرنوشت نجنگیدم🥰 مرسی از اونایی که همیشه بوی خوب میدن🍒🌺

کاش دووم داشته باشه ادمای اینجوری باهم باشن بهتره نرن زندگی دیگران رو هم گند بزنن

اینم حرفیه

اتفاقآ خوبه که همونو گرفت دختره نه قیافه داره ته تحصیلات نه ادب نه شعور

اصلآ نابوده

تازه هر زه هم هست

امروز پروفایل دونفره شون رو دیدم از صبح حالم بده

اسی شماره اش پاککن که نبینی

به اون هم وفا نمیکنه شک نکن

اما مساله اونها نیستن

تو خودت باید کلا بزاری اش کنار

سعی کن میشه

شوهر منم بهم خیانت کرده تو فاصله چند ماه با دوتا خواهر که دختر خاله هاش بودن💔 خاستم طلاق بگیرم که فهمیدم باردارم و نتونستم تحمل کنم و الان قرص خوردن که سقط بشه ... فقط امیدوارم تاوان بچمو بدن با بچه هاشون ...حال روحی خوبی ندارم اصلا همش گریه میکنم ...

اینم حرفیهاتفاقآ خوبه که همونو گرفت دختره نه قیافه داره ته تحصیلات نه ادب نه شعوراصلآ نابودهتازه هر ...

اره بابا هرزه ها همشون باهم بپرن ماهم در امانیم

گرچه مطمعن باش اینا بهم دیگه هم خیانت میکنن

ولی امیدوارم بازم ادم شکل خودشون سر راهشون قرار بگیره

اگه نشد اشکال نداره✨🌿 این هیچی از ارزش تو کم نمیکنه ❣️خیلی چیزا دست ما نیست🌙 یه روز به آرامش رسیدم که دیگه با سرنوشت نجنگیدم🥰 مرسی از اونایی که همیشه بوی خوب میدن🍒🌺

ماهی چقدر نفقه میریزن برای دخترتون

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.