2777
2789
نه ديگه ژوزه ساراماگو پرتغاليه😐

خوندیش شما؟ من خیلی وقت پیش خوندم ولی انگار توی توضیح نویسنده نوشته بود فرانسوی شاید اشتباه کردم ولی مرسی عزیزم که گفتی😍😍😍

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌

رمان غزال . مهر و مهتاب. مهمان زندگی. غمگینم اما دوستت دارم.رسوب. از عشق بدم بدم بدم میاد.

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رمان دیگه شم با سقوط دست های ماست  اون از همه قشنگتره

وووووای اون غمگینه من رمانایی که اخرش غمگینه رو دوست ندارم یعنی یه مدت گریه میکنم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
من هر چی گشتم رمان به این خوبی پیدا نکردم شما رمان تو همچین سبکی سراغ نداری؟

عروس هزار داماد و سوگنامه ایی برای انسانیت تو همین سبکن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
خوندیش شما؟ من خیلی وقت پیش خوندم ولی انگار توی توضیح نویسنده نوشته بود فرانسوی شاید اشتباه کردم ولی ...

آره عزيزم😊قربونت برم😘

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
وووووای اون غمگینه من رمانایی که اخرش غمگینه رو دوست ندارم یعنی یه مدت گریه میکنم

ای گفتی من یه هفته به خاطر این رمان ذهنم درگیر بود از بس که اخرش بد تموم شد😥

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

ای گفتی من یه هفته به خاطر این رمان ذهنم درگیر بود از بس که اخرش بد تموم شد😥

من با رمان همسفر من چقدر گریه کردم😂😂😂😂😂😂

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
کتی و دختر خراب من هرچقدر سرچ کردم همشون حذف شده بودن پس نخونم 

اصلا همش صحنه اس و خیلی بی مزه موصوعشون اصلا خوب نیست خیلی بی معنی تموم میشن حالا کتی من چند صفحشو خوندم ولی دختر خراب راجع ب دختری بود هرزه صبح تا شب با این و اون میپرید عاشق پسری شد پسره سر از کارش داورد گذاشتشو رفت بعد چندسال دختر رو میبینه ک همچنان مشغول کار قبلیشه میگه اشکال نداره بیا با هم ازدواج کنیم 🤔

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
ممنون دوستم😗😗

خواهش میکنم عزیزم

من اندازه موهاي سرم رمان خوندم ولي اسم ها زياد يادم نميمونه.. رمان افسون بينهايت زيباست و 🤔🤔🤔🤔🤔🤔

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم