2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا فرانسویه مگه نیست    

نه ديگه ژوزه ساراماگو پرتغاليه😐

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
من عاشق اینجور رمانام غمگین ولی در اخر خوب تموم شه ...سفر به دیار عشقم بینظیر بوددد

من هر چی گشتم رمان به این خوبی پیدا نکردم

شما رمان تو همچین سبکی سراغ نداری؟

اگه قطع دسترسی شدم اودافظ🖑🖑
پوکر😍عالی بود این مرد امشب میمیرد

نویسنده این مرد امشب میمیرد یه رمان دیگه به اسم عابر بی سایه هم نوشته حتما بخونش

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
من هر چی گشتم رمان به این خوبی پیدا نکردم شما رمان تو همچین سبکی سراغ نداری؟

گناهکارو بخونید هم عشقولانه هم صحنه دار عالللللللیه اولاش مربوط به قاچاقه ولی بعد بیست صفحه عالی میشه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
من هر چی گشتم رمان به این خوبی پیدا نکردم شما رمان تو همچین سبکی سراغ نداری؟

سفر به دیار عشق یه رمان عاشقانه معمایی بود 

توماژ و راز یک سناریو هم تو همین سبک هستن 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

رمان صحنه داری گیتی یا کتی دقیق یادم نیست تمامش صحنه بود کلا با ریز ترین نکات من چند صفحش و خوندم حالم بهم خورد از توصیفاتش از بس دقیق گفته بود رمان دختر خرابم بود گر گهایی بنام مردم هست ک چنتا داستن ک واقعیتهای زندگی رو میگه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
نویسنده این مرد امشب میمیرد یه رمان دیگه به اسم عابر بی سایه هم نوشته حتما بخونش

رمان دیگه شم با سقوط دست های ماست 

اون از همه قشنگتره

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

رمان صحنه داری گیتی یا کتی دقیق یادم نیست تمامش صحنه بود کلا با ریز ترین نکات من چند صفحش و خوندم حا ...

کتی و دختر خراب من هرچقدر سرچ کردم همشون حذف شده بودن پس نخونم