2789
عنوان

تایید سوابق

305 بازدید | 17 پست

من فقط تیک گزینه اولو زدم

مشکلی پیش نمیاد؟

پرداخت شد ، پیام پرداختشم اومد

ولی نوشته بود تکمیل فرایند ، میزدی روش دوباره میرفت تو سایت ولی تیک اول غیرفعال بود و تیک دو و سه باز

یعنی دو و سومیم پرداخت کنم؟ منظورش چیه👺👺👺

اهههه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

نه عزیزم اگه کد رهگیری گرفتی اوکیه

تیک اول برا زمانیه که فقط میخوای از طریق کنکور وارد دانشگاه بشی

تیک دوم و سوم یعنی علاوه بر کنکور ، رشته های صرفا بر اساس سوابق تحصیلی رو هم برای دانشگاه قصد داری انتخاب کنی

میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اگه کد رهگیری گرفتی اوکیه تیک اول برا زمانیه که فقط میخوای از طریق کنکور وارد دانشگاه بشی ت ...

کد رهگیری نداد که

مهمه؟

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

ببخشید این تایید سوابق برا کنکور تیر هست ؟

اره

همه باید انجام بدن

منم قثط تیک اول رو تایید کردم لازمه دو و سه رو هم تایید کنم??چقدر دادی??

۹۵

سلام عزیزم من امروز رفتم برای تایید اصلا تایید نمیشد

و اینکه تو کنکور سراریو تیک زدی؟ چون گزینه فرهنگیان نداشت

و مهلت تا کی هست؟

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

توروخدا یه نگا بنداز کافی نت هم نفهمید میگه نمیاره

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

توروخدا یه نگا بنداز کافی نت هم نفهمید میگه نمیاره

کافی نت غلط کرد

اولیو تیک بزن

اگ میخای بر اساس معدل بری دانشگاه سومیم بزن

بعدم پرداخت کن و برو تایید کن عکستو

بعدش درساتو تیک بزن

باید ۲۳ تا درس باشه

بعدم کد میده

من شنیدم برا اردیبهشت فرهنگیان تا کی مهلت داره؟

والا میگن تا اسفند

انجام بده نکنه غیرفعال بشه