2777
2789
عنوان

لاغری😎☹

269 بازدید | 25 پست

خانما کسی از قرص لاغری تنویت ریتاد استفاده کرده؟؟؟؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزه بگیر

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
منم جدیدا یه قرصی اسمشو نمیدونم تو یه کانال دیدم خیلی ازش تعریف میکردن مثلا میگفتن تو 15روز3کیلو کم ...

قیمتشونمیدونی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
دوست خواهرم استفاده كرده اينطور كه خودش ميگه ده كيلو كم كرده

نمیدونی چ قیمته

منم جدیدا یه قرصی اسمشو نمیدونم تو یه کانال دیدم خیلی ازش تعریف میکردن مثلا میگفتن تو 15روز3کیلو کم ...

خب بدون قرص  فقط با  ورزش و رژیم کالری شمار  که بهترین رژیم هست  ماهی چهار تا شش کیلو کم  میشه 

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
خب بدون قرص  فقط با  ورزش و رژیم کالری شمار  که بهترین رژیم هست  ماهی چهار تا شش ...

اخه من ورزشم میکنم اما فایده نداره عصابم خیلی خرابه

خب بدون قرص  فقط با  ورزش و رژیم کالری شمار  که بهترین رژیم هست  ماهی چهار تا شش ...

من اصلن شرایط ورزش ندارم,رژیمم که واقعا سخته

بعضیایه جوری رو مخن که حتی موز خوردنشون هم صدای خیار میده   
79تومن زده بود واسه مصرف حدودا دو ماه

قیمتشم مناسبه اما کاش فایده داشته باشه