2777
2789
عنوان

افسردگی

107 بازدید | 16 پست

من کلا ادم استرسی و اورثینکریم

جدیدا هم تازه عقد کردم و مشکلات و استرس ها،هم این جریانات جدیدپیش اومد حال روحیم خیلی بده

روزا کلا دیگه نمیتونم حرف بزنم همش خیره شدم به یه جا و هی صداها و تصاویر اتفاقات میاد جلو چشم و گریم میگیره و هرکیم هرچی میگه گریه میکنم

شباهم به زور میخوابم وقتیم میخوابم شباییکه پیش نامزدمم بهم میگه دندوناتو بهم میسابی(امیدوارم متوجه بشین) و هی شبا بیدارم میکنم دهنمو باز میکنه دیروز دستمال گذاشته بود لا دهنم ولی بازم جواب نداد

من چیکار کنم؟ افسرده شدم رفته؟

من ۱۹ سالمه همش💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم؟ نامزدتو دوس داری و از ازدواجت راضی هستی یا نه؟

اره کاملا راضیم با عشق ازدواج کردم همه جوره هم هوامو داره ولی خب زندگی مشترک میدونین که دردسرا داره، ۹۹ درصدم مشکلات مالی شده با این وضع

۱۹ سالگی زود نبود برای ازدواجت؟ طبیعیه از انسان بودنته اگه افسرده نباشی غیرطبیعیه

با خواست خودم بوده،

نامزدمم هی میگه همه چی درست میشه من خونه میخرم من خرجتو میدم من فلان میکنم تو چرا غصه میخوری این همه

ولی باز دست خودم نیست

اصلا نباید نگاه میکردی ، این نوع تصویرا تا اخر عمر تو ذهن ادم میمونه،

من خیلی کنجکاو میشدم، خودمو کنترل میکردم نگاه نکنم، ولی فقط فقط یه کلیپ دیدم ،

الان این حست طبیعیه، کم کم دردش کم میشه،

کلاس نقاشی ابرنگ یا اکریلیک برو ، حس خوب بهت میده

🌱
من اون مدت کلا خودمو ایزوله کردم ، هیچ حا نرفتم ، هیچی هم ندیدم، فقط برا اینکه تاثیر بد نذاره، نباید ...

نمیشه که هممون درگیریم

من از قبل هم حس میکنم افسردگی داشتم و الان خیلی اود کرده نمیدونم واقعا چیکار بایدم بکنم🥲

دیگه نه غذایی نه حرفی نه هیچی