2777
2789
عنوان

میشه کمک کنیددد🥺

89 بازدید | 11 پست

با دوستای خواهرم ک هم دانشگاهیاش میشه میرم کافه و این ور اون ور

و تقریبا صمیمیم

اینحا ی پسری هست ک اخلاقاش خیلی با من و خواهرم متفاوته یعتی ما هم بین اونا خیلی متفاوت هستیم ن قلیون میکشیم ن با پسری حرف میزنیم میریم با دخترا یا با همین دختر عمه این پسره یکم میشینیم حرف میزنیم برمیگردیم

بعد این پسره دیروز ب خواهرم پی ام داده و راجب حسابداری اینا حرف زدن بعدش گفته شما خیلی متفاوتی هم خواهرت هم خودت

ی روز ۴ تایی من و خواهرم و دختر همش و تو بیا بریم کافه

بعد گفته خواهرت هم بیاد

این قبلا رو من غیرتی اینا هم شده بود و نگاهاش عادی نیس

حالا خواهرمم میگه از منم خوشش میاد

نظرتون چیه؟

من واقعا موندم

و از این پسره هم خوشم میاد ی جورایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ۱۸ منم ۱۷

خب اگر خوشت اومده توهم چراغ سبز نشون بده تا خیلی رک بیاد بهت بگه ازت خوشش اومده ولی حواست باشه من خیلیارو دیدم اینو بت میگم.به هیچ عنوان خودتو کامل در اختیارش بعدا نزار که زندگیت نابود شه چون تهش ولت میکنه میره وابستش نشو چون ضربه میخوری حدشو بهش نشون بده اصن خودتو اونقدری درگیرش نکن ک اگر بعدا رفت عذاب بکشی برات مث سرگرمی باشه

اینجوری بد نمیشه؟اصلا شاید از خواهرم خوشش میاد ضایع میشماز خواهرم ۲ سال کوچولوعه

نه خب نگا وقتی خاهرت دوسال ازش بزرگتره که نمیتونه با اجیت رل بزنه ولی سن شما دوتا خوبه بعدشم تو حالا اگر شک داری یوقت ک رفتین بیرون ببین رفتارش با تو و خواهرت چطوریه