2777
2789
عنوان

تجربه من از ivf

203 بازدید | 25 پست

سلام عزیزان ، من بخودم قول داده بودم اگه باردار شدم بیام و تجربیاتمو باشماها به اشتراک بذارم، ما چندین سال برای بارداری تلاش میکردیم و دکترای معمولی میرفتیم که کلی مکمل و غیره میدادن و بی نتیجه بود، درنهایت به توصیه یکی از دوستام رفتم مرکز ناباروری وگفتن ما باید ivf انجام بدیم، خیلی راه سختی بنظر میومد در اول و واقعا هم سخت بود اما من تمام مراحل رو به حضرت فاطمه زهرا متوسل شدم و صلوات خاصه ایشون رو خیلی میخوندم، (هر بار ۱۳۵ مرتبه)، خلاصه انتقال انجام شد و من هیییچ علایمی نداشتم، نه سینه درد نه هیچ چیز، فقط کمی دلدرد پریودی میومد و میرفت و یک لک خیلیییی کمرنگ روز ۲ انتقال دیدم که اونم چون من خیلی حساس بودم دیدم روی دستمال، و امروز که ۱۲ انتقالمه و تولد حضرت علی اکبر جواب تستم مثبت شد، راستی من این مدت سعی کردم نمازم هم بخونم و با خدا و ائمه بیشتر مانوس باشم، امیدوارم همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه ، برای منم دعا کنین بسلامتی صدای قلبو بشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر سینه درد یا سایر علائمو نداشتین استرس نگیرین ، من خودم بابت این موضوع خیلی استرس داشتم و همش تو نی نی سایت بودم اما واقعا میشه علائمی نداشته باشین و باردار باشین

انشالله به حق حضرت زهرا علیه السلام،صحیح و سلامت بیاد بغلت عزیزم،تو که اینقدر دلت پاکه،برای منم دعا کن یه مشکل خیلی سخت دارم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

مبارکت باشه عزیزم.استراحت داشته باش راه درازی در پیش داری.میشه بگی قبل و بعدش چ کارایی انجام دادی برای مثبت شدن.چیا خوردی.و اینکه پروژسترونت چند تا در روز بود و امپول بود یا شیاف.و چ داروهایی کلا داشتی ممنونت میشم

انشالله به حق حضرت زهرا علیه السلام،صحیح و سلامت بیاد بغلت عزیزم،تو که اینقدر دلت پاکه،برای منم دعا ...

قربونت برم، ان شاالله خدا گره از کارت باز کنه عزیزم و دلت شاد بشه😍😍

مبارکت باشه عزیزم بسلامتی زایمان کنی

برای منم دعاکن عزیزم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
مبارکت باشه عزیزمواسه منم دعا کن مادر بشم سه بار آی وی اف کردم منفی شدم

انشاالله که بحق همین روز عزیز دامنت سبز بشه عزیزم، ناامید نشو عزیزم خدا خیلی بزرگه، من خودم خیلی ناامید بودم