2777
2789
عنوان

شپش تو کلاسم

220 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خوبید ی لحظه میآید من خیلی ناراحتم

یکی از بچه های کلاسم شپش گرفته مامانش زنگ زد بهم گفت محمد علی موهاش کوتاه کرده احتمالا شپش داشته دختر منم از اون گرفته منم گفتم نه اون خیلی وقته کوتاه کرده بعد مدیر صدام زد گفت چرا رفتی گفتی پسره موهاش کوتاه کرده مامانش گفته تو گفتی ودختزم از مهد شپش گرفته منم گفتم اول اونا گفتن دخترخودشون همه چی رو میره میگه بعد هی گفت نه باور ندارم نه منم گفتم باشه هر طور دوست دارید فکر کنید اصلا من زنگ میزنم ب مامانش گفت نه نزن من ادبیاتت رو دوست ندارم ان شاالله خدا جوابت رو بده منم گفتم ان شاالله سال بعد یک نیروی براتون بیاد که جواب کارهای که با من کردید رو بدید

هی هم میگه الهی تقاص بدید برید جای دیگه که مدیر نشونتون بده البته عامیانه اش رو گفتم

بعد هم بلاک ام کرد ولی اخراج نه

الان مسلع من شپش نیست دختره خوب شده

الان همش حس میکنم یه آدم عصبی هستم که جای دیگه هم همین طور هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب آدم سمی هست مدیرتون عوض اینکه طرف نیروی خودش رو بگیره واقعا براش متاسف شدم

میدونی همش هم یک قیافه حق ب جانب به خودش میگیره ازاین زورم میاد که به آدم القا میکنه تو خیلی عصبی هستی هر جا بری مدیر بهت بدی میکنه

اره متوجه شدمباید با شما هماهنگ باشه اینجوری تو مدیریتش به هیچ جا نمیرسه

چیزی بگم الان خیلی ناراحت ک عصبانی شدم حس عذاب وجدان دارم برنظرت رفتارم بد بود ؟

چیزی بگم الان خیلی ناراحت ک عصبانی شدم حس عذاب وجدان دارم برنظرت رفتارم بد بود ؟

من رفتار شمارو ندیدم

ولی مطئنم کنار یه مدیر منطقی تر و حامی بهتر میشه باشی خیلی هم خوبی

من رفتار شمارو ندیدمولی مطئنم کنار یه مدیر منطقی تر و حامی بهتر میشه باشی خیلی هم خوبی

من رفتارم این بود وقتی حرفم رو قطع کرد و گفت باور ندارم گفتم که باشه هر جور دوست دارید فکر کنید

عصبی شد یهو

بعدم گفتم که امسال به شدت من رو اذیت کردید اینجا هر بار به خاطر یک نفر باهام بحث کردید آن شالله سال بعد یک نیروی گیرتون بیاد که حبران کنه

خدا جواب مدیر و رئیس بد رو بده من که رئیس قبلیم رو حلال نمیکنم مدرک من ازش بالاتر بود انقدر تحقیر میکرد من قد بلند و هیکلیم پیش همه میگفت بهم رستم روی هر کسی به اسمی گذاشته بود الان یاد اون افتادم جانباز هم بود خدا الهی جوابشو بده😔

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

مدیره که میخاد تو را دک کنه

وگرنه شپش به شماربط نداره البته به دخترها باید بگید مقنعه درنیارن واجازه ندید

پسرهاکمتر میگیرن باز نسبتاچون موهاشون کوتاهه

ولی هرموقع والدین باهات حرف زدن بگو من به مدیریت اعلام میکنم جوابتون رامیدم خودتون جوابندید