2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 56 پست
اینا رفتارایی بوده که مامانم از اول ازدواجش داشته تا الان.  خانواده مامانم همینجوری ان.  خ ...

ازون زنش بچه داره ؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب تاخود زن اجازه نده این قانونا هم پیش نمیره وقتی زن پابه ازدواج با مردی که چندتا زن داره میده معلو ...

هیچ زنی همچین اجازه ای ب شوهرش نمیده مطمعن باش فعلا ک خدا و پیامبرا این احازه رو دادن و با فکر اینکه یه زن جمع بشه داره یه زندگی ازهم میپاشه و هردو بدبخت تر میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ زنی همچین اجازه ای ب شوهرش نمیده مطمعن باش فعلا ک خدا و پیامبرا این احازه رو دادن و با فکر اینکه ...

خدا گفته زندگی کسی خراب بشه؟؟؟؟؟

خدا گفته اگر مردی هس که بتونه چن نفرو باهم در یه سطح دوس داشته باشه در شرایط یکسان باهاشون زندگی کنه مجازه زن متعدد بگیره

این چن تا جمله رعایت کردنش خیلی سخته

مردهای ما ازین جملات فقط زن متعدد داشتنو فهمیدن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اینا رفتارایی بوده که مامانم از اول ازدواجش داشته تا الان.  خانواده مامانم همینجوری ان.  خ ...

عزیزم بیخیال بزار مامانت خودش باشه. توام بفکر خودش باش ایشالا یه دانشگاه خوب یه رشته خوب و یه ازدواج و موفق و خوشبخت میشی.

ازون زنش بچه داره ؟

اون زن در اصل زن سابق همکار بابام بوده

اینجوری که من فهمیدم گویا بابام یه همکاری داشته که معتاد بوده و اهل زن و زندگی نبوده..   بابای منم به بهانه کمک یا هر چیزی وارد رابطه با اون زنه میشه..  وقتی ام شوهرش میفهمه طلاقش میده و بابای من میگیرتش.   اون زنه دوتا پسر از شوهر سابقش داره.  بابای من از وقتی پسرا 8_9 سالشون بود تا الان که دیگه زن و بچه هم دارن بزرگشون کرده..  از بابام بچه ای نداره

خدا گفته زندگی کسی خراب بشه؟؟؟؟؟ خدا گفته اگر مردی هس که بتونه چن نفرو باهم در یه سطح دوس داشته باش ...

بابای من مثلا میخواس عدالت رعایت کنه

یادمه تا موقعی من 8_9 سالم بود بابام روزای شنبه_دوشنبه_چهارشنبه  خونه ما بود و بقیه روزا خونه اون زن.  ولی اون سه روزی که پیش ما بود کلا یا دعوا و جنگ داشتیم توی خونه یا انقدر زنه زنگ میزد بابام که کوفتمون میشد..  دیگه از وقتی هم خواهرام از این خونه رفتن، بابام همون سه روز هم نیومد خونه و دربست در اختیار خانوم هست..  فقط معمولا هفته ای چند ساعت میاد واسه اینکه منو ببره کلاس یا بخواد واسه خونه چیزی بخره.. 

انگار من توی این خونه نقش هویج رو دارم..  گرچه از اینکه بابام نیس خوشحالم. چون با نبودنش من آرامش دارم 

خدا گفته زندگی کسی خراب بشه؟؟؟؟؟ خدا گفته اگر مردی هس که بتونه چن نفرو باهم در یه سطح دوس داشته باش ...

شرایط گذاشته همین جوری ک نگفته تازه اسلام تعداد زنان رو محدود کرده وگرنه قبل از اسلام به تعداد هزار زن میگرفتن 

یکی از شرایط جنگه 😙

تو خود قرآن نص صریحش گفته ک البته نمیتونید (شرایط یکسان به وجود بیارید)

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
بابای من مثلا میخواس عدالت رعایت کنه یادمه تا موقعی من 8_9 سالم بود بابام روزای شنبه_دوشنبه_چهارشنب ...

عزیزم زندگی سختی داشتی 😘😘ان شاءالله خدا برات بسازه با ی مرد خوب ازدواج کنی 😍😍😍

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
شرایط گذاشته همین جوری ک نگفته تازه اسلام تعداد زنان رو محدود کرده وگرنه قبل از اسلام به تعداد هزار ...

اره دقیقا همینه هیچ کس نمیتونه

اصن مرد رو بی خیال

ما که مادریم میتونیم بین دوتا بچه دقیق به یه نحو برخورد کنیم؟؟؟؟خب مسلمه نع

نباید کسی بگه چرا خدا این چند همسری رو قانونی اعلام کرده!

خدا خیلی شرایط سختی برای چند همسری گذاشته

کو انسانی که بخواد بهش عمل کنه؟؟؟؟

انسانم ارزوست....

بله دقیقا و اینکه هیچ زنی حاضر نیست شریکی برای همسرش داشته باشه حتی اگه بطور یکسان دوست داشته بشن ولی گناه نیست و هیچ کدوم هرزه خطاب نمیشن از نظر دین 

اما در واقع کلاه شرعی میزارن مخصوصا صیغه ساعتی هه واقعا مسخره با خوندن دوتا ایه کارشون رو میکنن گناهم نمیکنن ب همین راحتی