2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 56 پست
اینا هرزه هستن. بی بند و بارن

نه گلم خیلیاشون هرزه هم نیستن. این ها زن های ناتوان هستن زن هایی که یک عمر تو سرشون فرو کردن که بدون وجود یک مرد هیچی نیستی.

واسه همین نداشتن اعتماد به نفس و ذلیل بودنشون زندگی بقیه رو هم خراب میکنن.

البته حرف شمام درسته بعضیا هرزه هستن اما هرزه ها معمولا زیر بار تعهد و ازدواج نمیرن همین گه طرف رو بتیغن و شب باهاش باشن براشون کافیه.

به نظرم بین هرزه ها و این آدمای ضعیف زیاد تفاوتی نیست 

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ربطی ب زنه داره مرد هزارتا کار میکنه بدون اینکه زنش بفهمه بعد اون بیشعوره ترک کرده سرم نزده 

تا زنای هرزه نباشن مردا هم ازدواج دوم نمیکنن زنی که میبینه طرف زن داره نباید سمت همچین مردی بره ولی زنای الآن اونقدر هرزه آن که زندگی یکیو خراب میکنن تا واسه خودشون زندگی بسازن اگه همچین زنایی نباشن این اتفاقا هم نمیفته

اره عزیزم قبلا تاپیک هات دیدم. خواهرات ازدواج کردن؟؟ منم بابام چند ساله با یه زن شیرازی هست ولی ازد ...

اره عزیزم خواهرام متاهلن.  ولی اون آبجی اولیم جدا شده و چون دیگه اختیارش با خودش هس دلش نخواست با ما زندگی کنه، مستقل شده..  

مردم میرن زن دوم میگیرن که خوشگلتر و بهتر هس.  بابای من رفته یکی گرفته قدش اندازه اجاق گاز،  ابعادشم یخچال ساید بای ساید..  از اینا که بلد نیس چجوری لباس بپوشه و تیپ بزنه..  لباساش شنبه یکشنبه هس همیشه 😂😂 موهاشم همیشه رنگ عن هس حالم بد میشه پیر سگ

خب این رسما تهدیدش کرده میتونه شکایت کنه بچه هاشو بگیره مثلا بگه محیط سالم نبوده واسه بچه هاش 🤔 بع ...

چرا از۹سالگی حق انتخاب با خود دختره قبلشم تا۷سال باید پیش مادرش باشه 

مادرش زحمت شکایت نداده دختره هم دیده مادرش بش اهمیت نمیده گفته چرا خودمو بکشم ولش کن 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
تا زنای هرزه نباشن مردا هم ازدواج دوم نمیکنن زنی که میبینه طرف زن داره نباید سمت همچین مردی بره ولی ...

زنی ک ازدواج کنه هرزه نیست این قوانین و ازادی هایی هست ک برا مردا گذاشتن پس بازم مقصر مردا هستن و هرزه ک همزمان میتونن با 7 تا خانم باشن  و هیچ گناهی هم نکنن از اخرم اسمه زنه هرزست

یعنی مامانت باید چیکار میکرد؟ یعنی چی زن زندگی نبودن مامانم؟

مامان من بلد نیس زندگی کنه.  غذا نمیپزه خونشو جارو نمیزنه و همیشه عین سگ با بچه و شوهرش رفتار میکنه. بلد نیس زنانگی کنه لباس خوب بپوشه.  مامانم عین گداها میگرده با اینکه شاغل هس.  لباس های کهنه و مال 10 سال پیش تنش میکنه..  یه عالمه لباس نو و استفاده نشده توی کمد قایم کرده ولی همیشه گیر داده به پوشیدن یه لباس کهنه..  خواهرام میگن رفتارش همیشه همین بوده که بابام رفته زن گرفته..  حتی بعد از زن گرفتن بابام، رفتاراش بدتر شد و سر من دراورد.  چون خواهرام رفتن دانشگاه شهر دیگه و بعدشم ازدواج کردن و از این خونه خلاص شدن 

اره عزیزم خواهرام متاهلن.  ولی اون آبجی اولیم جدا شده و چون دیگه اختیارش با خودش هس دلش نخواست ...

😧  

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
الهی😘😘 فامیل مام همین حالتو داره ولی 24سالشه باباش حدوده17ساله زن گرفته حتی زنه هی میاد میگه دخ ...

عزیزم😍 شما قبلا تو تاپیکام دیدمت

خدا لعنت کنه زنایی که  میخوان روی ویرانه های زندگی یکی دیگه برا خودشون زندگی بسازن

مامان من بلد نیس زندگی کنه.  غذا نمیپزه خونشو جارو نمیزنه و همیشه عین سگ با بچه و شوهرش رفتار م ...

خب شاید مامانت افسردگی داره یا دل خوش نداره به خودش برسه. باهاش مهربون باش .مامانته. اینا دلیل بر ازدواج مجدد نیست من خیلی زنهارو میشناسم مثل مامان توان ولی شوهراشون زن دوم نگرفته. 

مامان من بلد نیس زندگی کنه.  غذا نمیپزه خونشو جارو نمیزنه و همیشه عین سگ با بچه و شوهرش رفتار م ...

غصه نخور تو هم انشاالله ازدواج میکنی و میری پی زندگیت عزیزم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب شاید مامانت افسردگی داره یا دل خوش نداره به خودش برسه. باهاش مهربون باش .مامانته. اینا دلیل بر از ...

اینا رفتارایی بوده که مامانم از اول ازدواجش داشته تا الان.  خانواده مامانم همینجوری ان.  خاله هامم همینن.  منتهی اونا شوهراشون به این زندگی مزخرف عادت دارن.  بابای من تصمیم گرفت خودشو خلاص کنه.  خواهرامم که متاهل و مستقل شدن و راحت شدن.  اینجا منم که دارم با مامانم میسازم. و این هییییچ جوره حل نمیشه.  مامان من زندگی مثل بقیه براش سخته.  دوس داره اینجوری باشه 

زنی ک ازدواج کنه هرزه نیست این قوانین و ازادی هایی هست ک برا مردا گذاشتن پس بازم مقصر مردا هستن و هر ...

خب تاخود زن اجازه نده این قانونا هم پیش نمیره وقتی زن پابه ازدواج با مردی که چندتا زن داره میده معلومه دیگه مرد هم ده تا میگیره چون زنا هستن که به هم خیانت میکنن