2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 56 پست
چ ربطی ب زنه داره مرد هزارتا کار میکنه بدون اینکه زنش بفهمه بعد اون بیشعوره ترک کرده سرم نزده 

خب این زنا هستن که نباید پا بدن میان آوار میشن روی یه زندگی شوهره صاحب میشن

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم سه تا دختر داره

32 ساله

28 ساله

آخری هم 19 ساله که من باشم

و بابامم 19 سال هس که رفته با یه عفریته ازدواج کرده و زن دوم گرفته

مامان منم بی عرضه بود از زندگیش دفاع نکرد. بخاطر زن زندگی نبودن مامانم، ماها فدا شدیم

نمیدونم یکیشون گفت مهریم فقط ده میلیون بود بعد خیلی وضع مالیشون بد بود 

۱۰میلیون چند سال پیش الان ترقی کرده همون ک نیست مادر منم در صورت طلاق بابام باید بهش۳۵۰۰هزارمیداد سال۶۴ازدواج کردن 

۴سال پیش مادرم پرسیده بود گفتن بهش۲۷۰۰میلیون باید بهت بده

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
برو بابا تا میایم یه چیزی تعریف کنیم یکی میاد میگه خب که چی

بعضیا گدای ی لقمه نون یا ی آقا بالا سر هستن. تو ذهن ما زنا کردن که باید همیشه دنبال پشتیبان و حامی باشی. حاضرن زندگی ی نفر دیگه رو روی سرش خراب کنن تا خودشون ی به اصطلاح حامی داشته باشن و ی لقمه نون بیاد سر سفره شون.

خب بابا خدا به توام دست و پا داده پاشو برو سرکار نون دربیار منت ی مرد رو نکش. الان ی عده میگن پس عاطفه چی! ر...دم تو اون عاطفه ای که بخواد با خراب کردن زندگی ی نفر دیگه بیاد سراغ من. هیچ زنی از نداشتن حامی عاطفی نمرده نگران نباشین. مثه ی شیرزن زندگیتونو بچسبین و روی پای خودتون بایستین اون وقت ی نفر میاد منتتون رو هم میکشه تا حامی عاطفیتون باشه. نه مثل ی سربار بیفتین رو زندگی ی نفر دیگه.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
مامان منم سه تا دختر داره 32 ساله 28 ساله آخری هم 19 ساله که من باشم و بابامم 19 سال هس که رفته ...

اره عزیزم قبلا تاپیک هات دیدم. خواهرات ازدواج کردن؟؟

منم بابام چند ساله با یه زن شیرازی هست ولی ازدواج باهاش نکرده پیش ما هست.

۱۰میلیون چند سال پیش الان ترقی کرده همون ک نیست مادر منم در صورت طلاق بابام باید بهش۳۵۰۰هزارمیداد سا ...

ننوشتم ماهی ۳۵۰۰میداد 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼

همسایه مامانم زن دوم شده بنده خدازن اولی اومده بود جلودراینا دنبال شوهرش زن دومی مثل وحشی ها دادوبیدادوفحش بیچاره فرارکرد رفت زن دومی وحشیه ادم جرات نداره به روشون نگاه کنه

بعضیا گدای ی لقمه نون یا ی آقا بالا سر هستن. تو ذهن ما زنا کردن که باید همیشه دنبال پشتیبان و حامی ب ...

اینا هرزه هستن. بی بند و بارن

خب این زنا هستن که نباید پا بدن میان آوار میشن روی یه زندگی شوهره صاحب میشن

بعضی وقتا مردا اینقد گولو حیله میزنن خودشونو مجرد جا میزنن اون موقع وابستگی هم نمیشه جدا شی البته من خودم مخالف شدید اینکار هستم و بنظر من طلاق باید گرفت ولی کلا مقصر اصلی مردا هستن 

خب این رسما تهدیدش کرده میتونه شکایت کنه بچه هاشو بگیره مثلا بگه محیط سالم نبوده واسه بچه هاش 🤔 بع ...

دختره پیش مامانشه از شش سالگی باباشو ندیده. باباش ترکشون کرده

مامان منم سه تا دختر داره 32 ساله 28 ساله آخری هم 19 ساله که من باشم و بابامم 19 سال هس که رفته ...

الهی😘😘

فامیل مام همین حالتو داره ولی 24سالشه

باباش حدوده17ساله زن گرفته

حتی زنه هی میاد میگه دختره رو با پسر دیده و کتک براش درست میکنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نمیدونم یکیشون گفت مهریم فقط ده میلیون بود بعد خیلی وضع مالیشون بد بود 

چقدر ناراحت شدم الهی خدا هم به خودشون هم به بچه هاشون کمک کنه به حق این ماه عزیز😢😢

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌