تو مدرسمون دختری هست تو کلاسمون تامبویه متاسفانه و اینکه ایشون به تمام معنا ببخشیدا اما چیزن همجنسگرا است و چند وقت پیش تو کلاس داشتم بند کفشمو درست میکردم که اون اومد پشتم بعد گفت ببخشیدا میگم ولی گفت جوننن حالت داگی (سگی) کی بودی بعد از پشت چند تا حرکت زشت زد این هیچ چند وقت پیش سر بوفه خواستم خوراکی بخرم گفت اههه تو گفتم چیه گفت میخوای چیزی بخری بخوری گفتم چیکار داری گفت من چیز بهتری دارم بعد حالم بد شد رفتم یعنی بیشعور به تمام معناست شما بگین باهاش چطور برخورد کنم
MAFIA PLAYER میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
دختر بزرگمممم🫠یک عدد سلیطه مهربون مودب نباشید منم مودب نیستم 👊💅 با پستام موافق نیستید ریپلای نکنید 🙄درخواست دوستی از طرف آقایون با احترام پذیرفته نمیشود🤍 راستی همیشه از این استیکر استفاده میکنم :🫠🫠🫠 خیلی وقتها هم بی ربط ازش استفاده میکنم😂😂😂🫠 لطفا لایک نکنید🙏🫠
متأسفانه داره به یه معظل جدی تبدیل میشه این چیزا،خانواده ها نمیدونم بی خیالن یا توانایی کنترل ندارن
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...