چند وقت پیش یه پسری از دانشگاه مون اومد پیویم که ازت خوشم میاد رل بزنیم ولی تا حالا ندیدمت عکسم هم پروف نبود گفت بهم الهام شده با اینکه ندیدمت خلاصه من زدم بلاکش کردم الان بعد از چند مدت یه پسر دیگه اومد پیویم میگفت که قبلا تو دانشگاه دیدمت خوشم ازت میاد آیدیت رو از رو پیامی که تو گروه فرستادی پیدا کردم... درسته الان پروف دارم اما اینم بگم من و این آقا فقط یه گروه مشترک داشتیم که پروف اعضا رو فقط مدیر میتونه ببینه و من تا حالا تو اون گروه حتی یه پیام هم ننوشتم چون باید چند تا گروه دیگه عضو میشدم تا اجازه نوشتن پیام میداد هر چی به پسره گفتم من پیام ننوشتم قبول نکرد میگفت یک ماه پیش تو همین گروه پیام نوشتی آیدیت رو برداشتم ولی فرصت نشد پیام بدم من دیدم داره خالی میبنده بلاک کردم ...چند تا پسر تو دانشگاه با من لجن قبلا از این کارا کردن گفتم شاید اینم کار خودشون باشه ...به نظرتون مشکوک بودن این دو نفر یا من حساس شدم
یکی از پسرای اون اکیپی که باهام مشکل دارن اذیتم میکرد بیخود برگم رو با اسم کپی میکرد از کنارش رد میشدم بهم میخندید و بلند بلند مسخرم میکرد جلو دوستاش بهش تذکر دادم باهام بد شد
خیلی واضح حرف نمیزد ولی خودشو اکیپش هر وقت منو میدیدن قشنگ واضح چند لحظه براندازم میکردن بعد تو چشمام زل میزدن میخندیدن دو سه بارم برگه تحقیقم رو که باید توی گروه میذاشتم بدون اینکه اسمم رو خط بزنه گذاشت تو همون گروه وقتایی که تنها بود و دوستاش نبودن خیلی نگاه میکرد و لبخند ملیح میزد ولی با دوستاش مسخره میکردن خلاصه تذکر رو که بار آخر دادم دیگه خیلی باهام بد شد دو سه بارم چند تا پسر فرستاد جلو حضوری مخم رو بزنن فهمیدم