2777
2789
عنوان

مشکوکه

271 بازدید | 17 پست

چند وقت پیش یه پسری از دانشگاه مون اومد پیویم که ازت خوشم میاد رل بزنیم ولی تا حالا ندیدمت عکسم هم پروف نبود گفت بهم الهام شده با اینکه ندیدمت خلاصه من زدم بلاکش کردم الان بعد از چند مدت یه پسر دیگه اومد پیویم میگفت که قبلا تو دانشگاه دیدمت خوشم ازت میاد آیدیت رو از رو پیامی که تو گروه فرستادی پیدا کردم... درسته الان پروف دارم اما اینم بگم من و این آقا فقط یه گروه مشترک داشتیم که پروف اعضا رو فقط مدیر میتونه ببینه و من تا حالا تو اون گروه حتی یه پیام هم ننوشتم چون باید چند تا گروه دیگه عضو میشدم تا اجازه نوشتن پیام میداد هر چی به پسره گفتم من پیام ننوشتم قبول نکرد میگفت یک ماه پیش تو همین گروه پیام نوشتی آیدیت رو برداشتم ولی فرصت نشد پیام بدم من دیدم داره خالی میبنده بلاک کردم ...چند تا پسر تو دانشگاه با من لجن قبلا از این کارا کردن گفتم شاید اینم کار خودشون باشه ...به نظرتون مشکوک بودن این دو نفر یا من حساس شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باهات لجن میشه بدونم؟

یکی از پسرای اون اکیپی که باهام مشکل دارن اذیتم میکرد بیخود برگم رو با اسم کپی میکرد از کنارش رد میشدم بهم میخندید و بلند بلند مسخرم میکرد جلو دوستاش بهش تذکر دادم باهام بد شد

یکی از پسرای اون اکیپی که باهام مشکل دارن اذیتم میکرد بیخود برگم رو با اسم کپی میکرد از کنارش رد میش ...

مریضه آخه؟شاید ازت خوشش میاد اینجوری میکنه ممکنه؟

اهمیت نده،ایدیتو عوض کن بهتره،خودم هنوز نرفتم دانشگاه یعنی همچین چیزای بچگونه ای هم هست؟:)

خوب چی میگفت مثلا؟

خیلی واضح حرف نمیزد ولی خودشو اکیپش هر وقت منو میدیدن قشنگ واضح چند لحظه براندازم میکردن بعد تو چشمام زل میزدن میخندیدن دو سه بارم برگه تحقیقم رو که باید توی گروه میذاشتم بدون اینکه اسمم رو خط بزنه گذاشت تو همون گروه وقتایی که تنها بود و دوستاش نبودن خیلی نگاه میکرد و لبخند ملیح میزد ولی با دوستاش مسخره میکردن خلاصه تذکر رو که بار آخر دادم دیگه خیلی باهام بد شد دو سه بارم چند تا پسر فرستاد جلو حضوری مخم رو بزنن فهمیدم

مریضه آخه؟شاید ازت خوشش میاد اینجوری میکنه ممکنه؟اهمیت نده،ایدیتو عوض کن بهتره،خودم هنوز نرفتم دانشگ ...

اره بابا تو دانشگاه خیلی زیاده حتی خودت نخوای دخالت کنی یه طوری برات داستان میسازن