h1403 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 119 عنوان چک خبری نشده 89 بازدید | 3 پست یه چک خوابوندم به حساب پنجشنبه سر رسیده امروزه هیچ خبری نشده نه واریز شده نه پیامی اومده که پاس شده یا پول نداشته 1404/11/11 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
olom عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 4990 انگار بانکها مشکل دارن مال منم همین بود بعد صبح زنگ زدم بانک گفت تا عصر میاداگه نیومد زنگ بزن بانک ببین علت نیومدمش چیه ممکنه مشکل تاریخ یا خط خوردگی یا امضا باشه یا عدم موجودی یا اینکه ثبت نکرده باشه
بانوجانگ عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 178 یک جوری اینجا آدم رو میترسونن که بانکا پول نمیدن و.. آدم استرس میگیره به زودی منتشر میگردد...حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50037 یک جوری اینجا آدم رو میترسونن که بانکا پول نمیدن و.. آدم استرس میگیره پول میده از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖