2777
2789

ینی فک میکنی خدا با بنده هاش قرارداد بسته که فلان کارو کنین فلان بلارو سرتون میارم یا فلان چیز رو بهتون میدم؟

عزیزم حرفت مثل اینه که بگی یه نفر اگه تو عمرش پرتقال و لیمو و چیزایی که ویتامین سی داره نخوره ولی پروتئین بخوره، ویتامین سی هم به بدنش میرسه؟ نه عزیزم ویتامین سی به بدنش نمیرسه ولی پروتئین که خورده به بدنش میرسه.

اینم مثل همون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق مردم گردنش نیست

ولی حق خدا که ازش عبادات و شکرگذاری رو خواسته،نپرداخته و حق الله گردنشه..

حدس ششم هستم ...نیتت اگه واقعی باشه،(نه محض امتحان!!)،خدا به انگشتم منتقل میکنه✍️

الان عذاب میشکه

چت جی پی تی میگفت کسایی که از درون نماز و روزه رو نمیشناسن بازخواست نمیشن و از خیر معنویاتش دورن اما کسایی که واقعا میدونن واجبه و انجام ندادنش گناه آره بازخواست میشن ،یه عده هم میدونن نماز چیه اما هنوز به اون تکاملی که درکشو و خیرشون بفهمن نرسیدن اونام شاید کمتر بازخواست شن

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
الان عذاب میشکه

در کل کسی که با نماز آشنایی نداره همین که انسان کاملی باشه پیش خدام عزیزه .اما ما که میدونیم نماز واجبه باید از خیرش بهره ببریم برا خودمون بهتره

سوال منم همینه حق الله رو خدا نمبخشه؟باید چیکار کنیم براش

خودش در کتابش گفته..

سارعوا الی مغفرت من ربکم..

سرعت بگیرین برای بخشش خدا(با اطاعت از دستوراتی که در قرآن گفته،بخشیده میشویم،)

حدس ششم هستم ...نیتت اگه واقعی باشه،(نه محض امتحان!!)،خدا به انگشتم منتقل میکنه✍️

در کل کسی که با نماز آشنایی نداره همین که انسان کاملی باشه پیش خدام عزیزه .اما ما که میدونیم نماز وا ...

اخه میگن خدا حق الله رو میبخشه ولی حق الناس رو نمیبخشم

کسی که آزاری واسه بقیه نداشته و همه از مرگش نارحتن و راضی هستن فقط گیر همون نماز روزه هست پرسیدم که میشه براش بگیرن که اونم چون کلانخونده نمیشه الان نمیشه برای این فرد کاری کرد؟

اخه میگن خدا حق الله رو میبخشه ولی حق الناس رو نمیبخشمکسی که آزاری واسه بقیه نداشته و همه از مرگش نا ...

میشه براش بگیرن ولی فکر نکنم کسی حوصلش بشه هر کی نماز خودشو بتونه بخونه کلی کار کرده . خودم سه سال نماز قضا دارم نمیتونم بخونم

خودش در کتابش گفته..سارعوا الی مغفرت من ربکم..سرعت بگیرین برای بخشش خدا(با اطاعت از دستوراتی که در ق ...

اون فرد فوت شده و دیگه نمیتونه خب نماز و روزه بگیره ولی اینو همه میدونن حق الناس برگردنش نیست و ازاری برای کسی نداشته حالا خانواده اون فرد میخان برای نماز و روزه اون فرد و حق الله گه در دوران زندگی خودش نگرفته کاری بکنن که کمتر اذیت بشه بنظر شما میشه قسمتی از ارثیه اون فرد صرف خوندن نماز و روزه قضا اون بشه با اینکه نماز و روزه برای کسی هست که خودش گرفته باشه و در دروان بیماری یا زایمان یا هرچی نتونسته باشه بگیره ولی این کسی که من میگم سالم بوده و نگرفته

میشه براش بگیرن ولی فکر نکنم کسی حوصلش بشه هر کی نماز خودشو بتونه بخونه کلی کار کرده . خودم سه سال ن ...

خیلی از حوزه ها هست که پول میگیرن و میخونن ولی خوب کسی که کلا نگرفته بنظر درست نمیاد یجوری مثل خریدن بهشته از طرفی احساس مسئولیت میکنم در برابر اعمالش و نماز روزش

خیلی از حوزه ها هست که پول میگیرن و میخونن ولی خوب کسی که کلا نگرفته بنظر درست نمیاد یجوری مثل خرید ...

به نظرم یکی دلی براش بخونه بهتره تا پولی . در کل هر چقدر بخوای بخونی تموم نمیشه باید کم کم میخوند . بهرحال نتیجه کارای خوبش هم بی پاسخ نمیمونه