2777
2789
زیر ۱۵ دیگه گوشی نیست ک

چرا از مغاره دار پرسیدم گفت سامسونگ از 13 شروع می شه به بلا مغاره دار آشنا هم هست کارش هم خوبه

بعدم نمی دونم ولی شنیدم سامسونگ هرچی میره مدل بالا تر مدل پا این تر ها رو قیمت مناسب تر میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم قیمت الان بیاره بزن تو تکنولایف یا دیجی کالا تا 10 تومن ببین چیا میاره

نمی دونم از یک مغازه دار آشنا پرسیدم گفت سامسونگ از 13 شروع می شود

بعد نمی دونم ولی شنیدم سامسونگ هرچی میره مدل بالا تر مدل پا این تر ها رو قیمت مناسب تر میدن

دیجی کالا هم بزن

باشه ولی از یک مغازه دار آشنا پرسیدم گفت سامسونگ از 13 شروع می شه

بعد نمی دونم ولی شنیدم سامسونگ هرچی میره مدل بالا تر مدل پا این تر ها رو قیمت مناسب تر میدن یکی گفت تا 7 تومن می تونی گوشی خوب بخری سامسونگ

نمی دونم از یک مغازه دار آشنا پرسیدم گفت سامسونگ از 13 شروع می شود بعد نمی دونم ولی شنیدم سامسونگ هر ...

تا ی حدی ارزونتر میشه نه خیلی مدل های جدید احتمالا تا یکی دو هفته دیگه میاد ی سری هاش البته

تا ی حدی ارزونتر میشه نه خیلی مدل های جدید احتمالا تا یکی دو هفته دیگه میاد ی سری هاش البته

نمی دونم گفت 13 دیگه مغازه دار

بعدم از یکی شنیدم تا 7 تومن می شه یک خوب خرید سامسونگ

باشه ولی از یک مغازه دار آشنا پرسیدم گفت سامسونگ از 13 شروع می شه بعد نمی دونم ولی شنیدم سامسونگ هرچ ...

بنظرم میتونی سامسونگ بخری ولی درحد ۱۵-۱۶اینا

تو ک میخری یه چیز خوب بخر ک چن سال بتونی باهاش کار کنی

اگ پولتم کمه، میتونی اونو بعنوان پیش پرداخت بدی بقیه رو قسطی بدی

خیلیارو دیدم قسطی میخرن

بنظرم میتونی سامسونگ بخری ولی درحد ۱۵-۱۶اینا تو ک میخری یه چیز خوب بخر ک چن سال بتونی باهاش کار کنی ...

اون که آره ولی چون مامانم می خواد برام بخره تا 13 گفت بیشتر نمی تونه بعدم مغاره دار گفت سامسونگ از 13 شروع می شه به بلا بعدم من الان هو آوی دارم بی نهایت خوبه فقط چند مدتی هست صفحه پر پر می کنه خاکستری و سیاه می شه و گوشی داغ می کنه مگر نه گوشی خوبی بود اون موقع 7 ساله دارمش 6 یا 7 تومن خریدم واقعا عالی بود ولی الان می گن مدل های بالا ترش خوب نیست دوست داشتم هو آوی بخرم