2777
2789
عنوان

عید سفر میرید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 38 پست
وای چقدر خانواده ها همیشه با این جمله گند میزنن ب عصاب آدم نه بگو شما برید من همینجا میمونم میخوندم ...

والا

اخه من پاشم کجا بیام تو جمع بندی ک اصل کارمه

یه دختر پر تلاش که آرزوش قبولی رشته و دانشگاه مورد علاقشه🥹 تو بجنگ برای هدف قشنگت، اون بالا سری هم دستتو میگیره کمکت میکنه 💓اگه دیدین زياد دارم پست میذارم بهم بگین چون اینجا فقط برای تایم استراحتامه و امسال سر هدفم و کنکور  خیلی جدی ام💝 خدایا شکرت برای بودنت🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تا الان خیلی خوب تلاش کردماینی هر چی مشاورم گذاشته انجام دادم و عالی پیشرفت کرده ترازام دلم نمیا ...

نه بابا عیده برید هواخوری

من سال کنکورم نرفتم با مامان بابام

خواهرم و شوهرش اومدن پیش من

منم فقط نشستم پای تلویزیون 🫠🫠🫠🫠

ما کلا عیدا سفر نمیریم!شلوع و گرونه بیش از حد

ینی بعد عید هتل ارزونتر میشه مثلا؟ یا نه؟

یه دختر پر تلاش که آرزوش قبولی رشته و دانشگاه مورد علاقشه🥹 تو بجنگ برای هدف قشنگت، اون بالا سری هم دستتو میگیره کمکت میکنه 💓اگه دیدین زياد دارم پست میذارم بهم بگین چون اینجا فقط برای تایم استراحتامه و امسال سر هدفم و کنکور  خیلی جدی ام💝 خدایا شکرت برای بودنت🌸

دقیقا فقط ناله هاشون تو فضای مجازیه

پول میگیرن بیان این اراجیف بگن

دارو دسته مریم رجوی توی اردوگاه اشرف

پیرو پاتالهای پشت میز نشین🤣

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
دقیقا فقط ناله هاشون تو فضای مجازیه

کلا فضای اینجا با جامعه واقعی خیلی فرق داره

البته که همه ناراحت هستیم هم به خاطر جوون ها ی عزیز هم به خاطر مظلومیت نیروهای امنیت

اما اینجا رو جدی نگیرید ، متفاوت هست با واقعیت جامعه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792