دوستان من نمیدونم حقیقتا چرا من با هرکسی میرم توی رابطه، نمیدونم اصلا درست پیش نمیره من خیلی حدومرزم برام مهمه و اینکه ادمیم که دارم تلاش میکنم واقعا هم دارم سخت. تلاش میکنم.، از لحاظ چهره خوبم ، و اینکه ورزشکار و دارم روی کسب وکارم کار میکنم. ولی واقعا نمیدونم فکر کنم توی زندگی من عشق وجود نداره ! من ۲۰ سالمه ، میدونم باور نمیکنین چون تو زندگیم خیلی سختی کشیدم باعث شده خیلی بزرگتر از سنم بفهمم ، ولی واقعا من دیگه به کسی اعتماد ندارم بعدم تو فامیلمون منو مسخره میکنن میگن چرا دخترتون خواستگار نداره میخواد بترشه 🙂💔 واقعا تو عذابم
بگو من خواستگار دارم ولی مثل شماها له له ک..ر نمیزنم و عاشق و ذلیل مرد ها نیستم و تنها هنرم خدمت جنس ...
همین. ولی میدونی چیه موفقیت رو توی ازدواج میبینن اینکه کسی اومده خواستگاریش واقعا نمیفهمم شاید چون من فرق دارم با دخترای فامیل من امسال بورسیه میشم برای خارج از کشور، ولی من اصلا الان نمیخوام به فکر ازدواج باشم اونم تو ایران !
بگو اگه خواستگار یچی شبیه شوهرای شماست من نمیخوام ممنون بیشتر مایه کسر شانه برای من من میرم دانشگاه ...
به خدا بعضی موقعه ها من به خودم شک میکنم میگم نکنه شاید من مشکلی دارم ، شاید من یه طوریم. باعث تروما رها شدگی به من شده و اینکه اینقدر گفتن. به مامانم ، مامانم. دیگه خونشون نمیره. تو کل به من میگن حتما به مشکلی داره🙂💔