2777
2789
عنوان

بیاین زود

82 بازدید | 16 پست

دوستان من نمیدونم حقیقتا چرا من با هرکسی میرم توی رابطه، نمیدونم اصلا درست پیش نمیره من خیلی حدومرزم برام مهمه و اینکه ادمیم که دارم تلاش میکنم واقعا هم دارم سخت. تلاش میکنم.، از لحاظ چهره خوبم ، و اینکه ورزشکار و دارم روی کسب وکارم کار میکنم. ولی واقعا نمیدونم فکر کنم توی زندگی من عشق وجود نداره ! من ۲۰ سالمه ، میدونم باور نمیکنین چون تو زندگیم خیلی سختی کشیدم باعث شده خیلی بزرگتر از سنم بفهمم ، ولی واقعا من دیگه به کسی اعتماد ندارم بعدم تو فامیلمون منو مسخره میکنن میگن چرا دخترتون خواستگار نداره میخواد بترشه 🙂💔 واقعا تو عذابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو من خواستگار دارم ولی مثل شماها له له ک..ر نمیزنم و عاشق و ذلیل مرد ها نیستم و تنها هنرم خدمت جنسی و زاییدن نیست مث شما انگل ها

من میخوام برم پی دانشگاه و موفقیت

وطنم ایران مقتدر پات واستادیم جلو وطن فروشا

هنوز از این فامیل های عقب مونده دوزاری وجود دارن مگه کدوم شهر زندگی میکنی؟

ربطی به شهر نداره چه جنوب و شمال و... اصلی منو خورد کردن من هنوز سنی ندارم واقعا آخه این حرفا چیه به آدم میزنن😑

سنت ک کمه ترشیدن چیه این وسط؟

با همین کلمه اگه بدونی چند هزار تا دختر رو محدود کردن و مجبور کردن دختره تن به ازدواجی بده که بدردش نمیخوره و دوست نداره و سد راه موفقیتش شدن

عزیزدلم غصه این چیزا رو نخور ،۲ سال ازت کوچیکترما ولی اطرافیانمو دیدم آدم درستِ زندگیت به وقتش میاد ، تو به خودت برس موقعیت اجتماعیتو ببر بالا و پیشرفت کن اگه فردا روزی ازدواج کنی به مشکل بخویر همون فامیل نمیان کمکت کنن خودت میفتی توی دردسر ولشون کن رها کن .

بعدشم سنی نداری که بخوای به فکر ترشیدن باشی کسیم گفت جوابشو بده قشنگ ، بگو مثلا تو که نترشیدی چه گلی زدی به سر خونوادت؟

این پایان قصه نیست ، تو میتونی به هرچی که میخوای برسی:)

بگو من خواستگار دارم ولی مثل شماها له له ک..ر نمیزنم و عاشق و ذلیل مرد ها نیستم و تنها هنرم خدمت جنس ...

همین. ولی میدونی چیه موفقیت رو توی ازدواج میبینن اینکه کسی اومده خواستگاریش واقعا نمیفهمم شاید چون من فرق دارم با دخترای فامیل من امسال بورسیه میشم برای خارج از کشور، ولی من اصلا الان نمیخوام به فکر ازدواج باشم اونم تو ایران !

ربطی به شهر نداره چه جنوب و شمال و... اصلی منو خورد کردن من هنوز سنی ندارم واقعا آخه این حرفا چیه ب ...

بگو اگه خواستگار یچی شبیه شوهرای شماست من نمیخوام ممنون بیشتر مایه کسر شانه برای من

من میرم دانشگاه دکتر مهندسشو پیدا میکنم 🙏

همین. ولی میدونی چیه موفقیت رو توی ازدواج میبینن اینکه کسی اومده خواستگاریش واقعا نمیفهمم شاید چون ...

خب چرا فک نمیکنی از حسادتشون میخوان سعی کنند سد راه پیشرفت و موفقیتت بشن ؟

همین آدما شوهر بد گیرت بیاد یا زندگیت خراب شه

اولین نفر میگن میخواستی شوهر نکنی انقد زود

یا میگن برو مطلقه بیوه نزدیک زندگی های ما نشون شوهرامون از راه بدر میشن

بگو اگه خواستگار یچی شبیه شوهرای شماست من نمیخوام ممنون بیشتر مایه کسر شانه برای من من میرم دانشگاه ...

به خدا بعضی موقعه ها من به خودم شک میکنم میگم نکنه شاید من مشکلی دارم ، شاید من یه طوریم. باعث تروما رها شدگی به من شده و اینکه اینقدر گفتن. به مامانم ، مامانم. دیگه خونشون نمیره. تو کل به من میگن حتما به مشکلی داره🙂💔

عزیزدلم غصه این چیزا رو نخور ،۲ سال ازت کوچیکترما ولی اطرافیانمو دیدم آدم درستِ زندگیت به وقتش میاد ...

ببین حق با توعه خب ولی میگن شورای ما دکتر مهندس و.. ما خیلی پولداریم ما فلانیم تمام دارو ندارشون رو به رخ ما میکشن ما همه چی داریم ولی شما ندارین💔🙂