2777
2789
عنوان

داغ پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی منم امسال اذر پدرمو از دست دادم خیلی سخته خیلیی انقدر دکتر رفتم تراپی زفتم الان شدم عین دیونه ها بخدا مبلارو جابه جا میکنم میزارو عوض میکنم کمد رو میریزم دوباره میچینم ظرفارو دوباره میشورم که فقط ذهن درگیر شه یادم نیاد اون لحظه رو که بابام پر کشید هزاران بار آرزوی مرگ میکنم میگم کاش من جای بابام بودم بابای مظلومم همه کسم بود جز اون کسی رو نداشتم یهو در صحت و سلامت چشماشو برای همیشه بست اخخ جیگرم

من هم پدرم رو ۴ سال پیش تو سن ۴۷ سالگی از دست دادم

از سنگینی این داغ هرچی بگم کم گفتم

با گذشت سالها هنوزم هرچیزی تو زندگیم اشتباه پیش بره یکبار میشینم برای پدرم گریه میکنم

برای پدرم میتونم تا همیشه گریه کنم💔

اسی منم امسال اذر پدرمو از دست دادم خیلی سخته خیلیی انقدر دکتر رفتم تراپی زفتم الان شدم عین دیونه ها ...

من۲۴ابان لعنت به اون روز واون تاریخ که عزیزهامون برای همیشه دیگه پیشمون نیستن

خداپدرتون ورحمت کنه خیلی سختههههه

من هم پدرم رو ۴ سال پیش تو سن ۴۷ سالگی از دست دادم از سنگینی این داغ هرچی بگم کم گفتم با گذشت سالها ...

پدرم منم ۴۷ سالش بود دقیقا هفتمش روز تولدم بود چهلمش روز پدر اسفند هم تولدش انگار زمین و زمان میخان زمینم بزنن

خدا رحمتش کنه

ممنونم عزیزم جمیع رفتگان

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️