دوستان من یک تامبویم ۱۹ سالمه خانوادم بهم میگن اراذل درحالی ک تو خونه جدا زندگی میکنم و هیچ ارتباطی با هیچ کس ندارم درس میخونم کار دارم همش با مامانم دعوا میکنیم موقعی ک زنگ میزنه حالم ازش بهم میخوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب یه حد وسط رو انتخاب بکن که هم خودت راضی باشی هم خونوادت
آهای اونایی که از کشتن نظامینها و مدافعین وطن خوشحالید دقت کنید مشکلات الان بخاطر سالها انتخاب اشتباه با معیارهای مسخره بوده مخصوصا این آخریها پس چرا به فرزندان ایران که باوجود حقوق پایین و سختی کارهمیشه با جون و قلبشون از کشور دفاع کردن و دفاع میکنن حمله میکنید و از آسیب رسیدن بهشون خوشحالید یعنی منتظر این هستید که به ایران حمله بشه و کشتار راه بیوفته و ایران تجزیه بشه درضمن اکثر کشته ها توسط عوامل موساد و تروریستهای آموزش دیده بوده حتی اکثر معترضین هم توسط همین گروه برای بالا بردن آمار و اجرای قول کله زرد به طرز فجیعی کشته شدن ای کاش قبل از اینکه دیر بشه بیدار بشید خدا همونو براه راست هدایت کنه و عاقبتمون رو ختم بخیر بکنه
این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)