2777
2789
عنوان

خیلیییی پسر خوبیه

339 بازدید | 31 پست

قصدش جدیه ولی من دوستش ندارم یعنی حتی پیام میده دلم نمیخواد باز کنم ببینم چی نوشته حتی کنجکاوم نمیشم بدونم چی گفته اصلا دوستش ندارم من یکی دیگه رو دوست دارم🥲

اصلا حسی که به اون آدم قبلی زندگیم داشتمو به این ندارم

گوشیش هم یواشکی چک کردم دیدم برام کادو ولنتاین خریده و اینکه چقدررر راجب من با خواهرش حرف زده بود🥲

ولی دلم نمیاد باهاش کات کنم چون ازدواجیه هم اینکه خیلی آدم خوبیه و اینکه دوستم داره واقعیت نمیخوام از دستش بدم ولی حسی هم بهش ندارم

ولی میترسم دلشو بزنم همش میگه تو سردی تو منو پس میزنی🤦🏻♀️اصلا نمیدونم باید چیکار کنم نه میتونم با این خوب باشم نه میتونم اونو فراموش کنم

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین خوب فکر کن ببین با این خوشبخت میشی یا اونی که دوسش داری

بعدا این آدم بره ازدواج کنه دیگه پشیمونی سودی نداره

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

قشنگ درکت میکنم💔منم همینجور یه پسر هشت ساله منو میخواد همه جوره هم نشسته به پام اما من عاشق یکی دیگ ...

وای خیلی شرایط بدیه هر حرفی میزنه هررر کاری میکنه منو یاد اون میندازه

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

وای خیلی شرایط بدیه هر حرفی میزنه هررر کاری میکنه منو یاد اون میندازه

بخدااا😭😭😭خیلی بده ببین حتی قبلی دستمو میخواد بگیره من چندشم میشه دوس دارم فقط اونی که عاشقشم دستمو بگیره...