2777
2789
عنوان

ک ن د ا و م

352 بازدید | 29 پست

کیا روش کیا روش جلوگیریشون اینه من الان چند ماه دیگه عروسیمه ۲۱ سالمه صلاً نمیخوام باردار شم میخواستم ببینم میتونم از این روش استفاده کنم یا خیلیا میگن مثلاً پاره میشه فلانه یترسم به نظرتون کدوم کاندوم بهتره چه مدلی بگیریم

بهتر نیست پیش دکتر یا مشاور بری؟

توی تاپیک های من فضولی نکن چون همه چیز رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس حرفای ضدونقیض توی تاپیک هام زیاده فقط میخوام برای مشکلم راه حل پیدا کنم وگرنه قصدماین نیست بشینم داستان زندگیم رو تعریف کنم اینجا گوگل هست دیگه ممکنه شناسایی بشیم!با تعلیق شدن تاپیک ها حذف نمیشه وگرنه با خیال راحت صحبت میکردم بعدش تعلیق میشدم مشکلی نبود الان دیگه از یه تاپیک حتی اگر تعلیق بشی اگر شناسایی بشی میرن تمام زندگیت رو میخونن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزک اینا رو توی مشاوره پیش از ازدواج میتونید بپرسید و یا اینکه همسرتون باید پیگیر این باشند.

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

اتفاقا میخوام برم ولی نمیدونم برم چی بگم

همین رو بپرس. بپرس چجوری پیشگیری کنیم؟ خیلی عجیبه این روزا حتی توی مدارس هم یاد میدن یا خانواده ها میگن و اصلا ساده ترش توی نت سرچ کن.

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.