2777
2789
عنوان

کنکوریا

86 بازدید | 11 پست

چجوری میخونید برای کنکور نهایی

اول دروس یازدهم دوازدهم میخونین

بعد دهم؟

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پشتم یه دور خوندم الان باز از اول شروع کردم برای نهایی هنوز عمومیارو نخوندم😢🌱

هدفم فرهنگیانه

سلام🌱 👇🏿👇🏿                                                                  یه عدد دختر سبزه یِ پر انرژی جنوبیم🐡،عاشق رنگ سیاه🤞🏿که تمومِ عشقش خانم معلم شدنه😍😁           ک به زودی محقق میشه😍                                       راستی عاشق غذام😂 پس اگه تاپیک عکس غذا دیدی سریع تگم کن عین جت میااام😍                               خو مهربون اگه دوست داشتی برای قبول شدنم توو دانشگاه فرهنگیااان یه صلوات بفرس لطفا مااچ بهت😚😚 

من پشتم یه دور خوندم الان باز از اول شروع کردم برای نهایی هنوز عمومیارو نخوندم😢🌱هدفم فرهنگیانه

من کنکور فرهنگیان ثبت نام نکردم

میتونم از کنکور تجربی برم دانشگاه فرهنگیان

هنوز واسه ثبت نام فرهنگیان زمان هست؟

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
برای نهایی فقط ۱۲امبرای کنکور الان همزمان دوازدهم یازدهم دیگ دهم تموم شد

چرا یازدهم نمیخونی

من کنکور فرهنگیان ثبت نام نکردممیتونم از کنکور تجربی برم دانشگاه فرهنگیانهنوز واسه ثبت نام فرهنگیان ...

میتونی در کنار منابع تخصصی خودت یعنی کتابای تجربی دینی و هوش هم امتحان بدی دیه از این طریق بری فرهنگیان

الان مهلتش تموم شده شاید باز تمدید کردن

سلام🌱 👇🏿👇🏿                                                                  یه عدد دختر سبزه یِ پر انرژی جنوبیم🐡،عاشق رنگ سیاه🤞🏿که تمومِ عشقش خانم معلم شدنه😍😁           ک به زودی محقق میشه😍                                       راستی عاشق غذام😂 پس اگه تاپیک عکس غذا دیدی سریع تگم کن عین جت میااام😍                               خو مهربون اگه دوست داشتی برای قبول شدنم توو دانشگاه فرهنگیااان یه صلوات بفرس لطفا مااچ بهت😚😚 

میتونی در کنار منابع تخصصی خودت یعنی کتابای تجربی دینی و هوش هم امتحان بدی دیه از این طریق بری فرهنگ ...

چجوری باید امتحان بدم؟ چون من هشت سال از دیپلمم میگذره

چجوری باید امتحان بدم؟ چون من هشت سال از دیپلمم میگذره

اگه سنتون تا سی باشه میتونید اگه بالاتر از سی نه

کنکور اردیبهشت مخصوص فرهنگیان هستش ۱۷ اردیبهشت برگزار میشه اگه ثبت نام کرده باشه میرین سرجلسه دفترچه اولی واسه کتابای تجربی خودتون هست بعد یه دفترچه دیگه میارن واسه منابع فرهنگیان اونارم میزنید و تمام

و اینکه امتحانات نهایی هم باید بدین