2777
2789
عنوان

آزلائیک اسید

164 بازدید | 30 پست

برایت مکس کسی استفاده کرده ؟

خیلی تعریفشو برای جوش و جای جوش و یکدست و شفاف شدن پوست شنیدم میخوام بخرم ولی میترسم باز مثل قبلیا تاثیر نکنه پول دور ریختن باشه

من اکسیس وای استفاده کردم برای جای جوش نتیجه گرفتم واقعا

نه دستانش را گرفته ام ..نه در آغوشش کشیده ام.. و نه حتی اورا بوسیده ام.. من فقط از دور او را خویش گریسته ام ..عشق میان ما معصوم ترین عشق تاریخ بود ..به احترامش بایستید 🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برایت مکس که سازمان بهداشت اطلاعیه داد خطرناکه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
کی اطلاعیه داد اخه من نظرات دیجی کالا رو خوندم خیلی تعریف میکردن

تو یه کانال خبری دیدم. اینستا

هرچند وقت یبار خیلی از برندا که فروش خوبی دارن فیکشون میاد تو بازار که معلوم نیست کجا و چجوری ساخته شدن.مارک معتبر بخر یا ایرانیه درجه یک

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
اصلشو از کجا تهیه کردی داروخونه داره چه قیمت گرفتین

من امسال تابستون گرفتم ۱۲۰۰

نه از لوازم آرایشی شهر خودم گرفتم که مطمئن باشم اصله چون فیک اش زیاده

نه دستانش را گرفته ام ..نه در آغوشش کشیده ام.. و نه حتی اورا بوسیده ام.. من فقط از دور او را خویش گریسته ام ..عشق میان ما معصوم ترین عشق تاریخ بود ..به احترامش بایستید 🖤

من امسال تابستون گرفتم ۱۲۰۰ نه از لوازم آرایشی شهر خودم گرفتم که مطمئن باشم اصله چون فیک اش زیاده

من اینجا جایی رو نمیشناسم که مطمئن باشم اصله فیک میارن به قیمت اصل میفروشن