2777
2789
اره بالای ۵۰۰ تومن قیمت پایین ترها فیکن میگن برند روسیه نمیدونم والا

عزیزم شما همیشه از کجا میخری اصلشو ؟ اگه واقعا ۲ تا ۴ ماه بمونه که عالیه . اتفاقا منم رنگ مدنظرم یاسیه . ولی چندنفر شنیدم حتی رودکلره پایه ۱۰ اصلاااا هیچ رنگی نگرفته موهاشون مایعش خمیری و فیک بوده .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره هرچی پرنگ تر باشه بیشتر میمونه مثلا بنفشم کمرنگ بود دو ماه میمونید بعد سفید تر میشد به صورتیم پر ...

سلام عزیزم میشه بپرسم شما پایه موهاتون چند بود ؟

و اینکه کدوم شامپو رنگ تونیکا گذاشتید ؟

چه رنگی دراومد ؟

ماندگاریش تا چند هفته بود ؟ بعدش موهاتون به زردی و نارنجی و قرمز نمیزد بعد که رنگش رفت ؟

ببخشید سوالام زیادشد ممنون میشم به همش جواب بدین لطفا

میترسم بگیرم فیک بندازن بهم جون میگن فیکش اصلاااا هیچ رنگی نمیگیره مو حتی اگه دکلره پایه ۱۰ باشه . ممنون میشم کامل جواب بدین🙏

@22shivana همین برند تونیکا ؟؟ فقط ۱ هفته میموند ؟ چه رنگی میذاشتی ؟ پایه چند دکلره بود موهات ؟

سلام عزیزم خوبی من خیلی وقته دیگه رنگ های شیمیای با اکسیدان نمیزارم به موهام

چون اذیت میشم

از شامپو رنگ استفاده میکنم که دیگه اکسیدان و غیره نمیخواد مصرفش هم مثل شامپوی معمولی باید تو حموم بمالی به موهات بعدش تا ده دقیقه ماساژ بدی بعد آبکشی کنی خودش رنگ میگیره ولی مثل رنگ موهای معمولی نیست عزیزم یعنی ماندگاری تا 4 ماه نداره برا مجلسی بخوای بری خوبه اسمش هم روشه دیگه رنگ فانتزی

حالا اون خانم میگه تا 4 ماه میمونه این جوری نیست با هر بار حموم کردن کم رنگ تر میشه

رو موی مشکی تاثیر داره؟رنگ روشنش

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!