2777
2789
عنوان

قلم نویسنده

35 بازدید | 6 پست

من خودم قلم نویسنده ای مثل محمود دولت آبادی رو برای کتابی مثل جای خالی سلوچ واقعا دوست داشتم

محمد علی فغانی برای نوشتن شوهر آهو خانوم

ایرج پزشکزاد برای نوشتن دایی جان ناپلئون

عباس معروفی بیشتر برای سال بلوا

شما کدوم دوست داشتید؟

📚

میخوام ادبیات ایران رو شروع کنم بخونم میترسم به دلم نشینه مثل ادبیات روس و انگلیس پیشنهادی داری؟

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

میخوام ادبیات ایران رو شروع کنم بخونم میترسم به دلم نشینه مثل ادبیات روس و انگلیس پیشنهادی داری؟

ادبیات فارسی خیلی قشنگ ترعه من خودم هم ادبیات فرانسه انگلیس و روس رو خوندم ولی به پای ایران نرسیدن

خودتت بیشتر کتاب در چه ژانری میپسندی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادبیات فارسی خیلی قشنگ ترعه من خودم هم ادبیات فرانسه انگلیس و روس رو خوندم ولی به پای ایران نرسیدنخو ...

من اکثر ژانرهارو میخونم بیشتر دوست دارم اخرش کتاب ادمو به فکر فرو ببره

من اکثر ژانرهارو میخونم بیشتر دوست دارم اخرش کتاب ادمو به فکر فرو ببره

خب فکر میکنم منظورت پایان بازعه که خودت بهش فکر کنی که چی شد و اینا ولی اینو بهت بگم اکثر رمانایی که نوشتم همش تو رو به فکر فرو میبره من کلا تا دو هفته داشتم به کلیدر فکر میکردم

پیشنهادم برای شروع ادبیات فارسی ایناست

دایی جان ناپلئون،جای خالی سلوچ،سال بلوا،کلیدر،شوهر آهو خانوم

خب فکر میکنم منظورت پایان بازعه که خودت بهش فکر کنی که چی شد و اینا ولی اینو بهت بگم اکثر رمانایی که ...

مرسی عزیزم