2777
2789
عنوان

شرایط رئال

206 بازدید | 18 پست

وای شرایط رئال خیلی بده قرار بود با رفتن ژابی همچیز بهتر بشه اما ..... رئال ۲۰۱۷ کجایی ؟ هعیییی وقتی به عکس می بینم از راموس یا مهندس و کلا بازیکنای اون دوران بر می گردم به خاطرات ، اون زمان هایی که بازی نیاز داره به یه بازیکن مثل مهندس اما هیچکی نیست کسی که مثل راموس رو تیم غیرت داشته باشه دفاع کنه از جون دل اما کسی نیس ، بنزما کجایی ؟ کاسمیرو ؟ رونالدو ؟ مودریچ ؟ کاسیاس ؟ راموس ؟ زیدان ؟مهندس ؟ رئالم تنهاس💔🥀

دختر رئالی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من چطور برای کسایی که هیچ گونه درکی از فوتبال ندارن باید توضیح بدم منظورمو و معلومه که درک نمی کنن ، وقتی عاشق فوتبال نباشی نباید هم درک کنی

دختر رئالی

حالا من چطور برای کسایی که هیچ گونه درکی از فوتبال ندارن باید توضیح بدم منظورمو و معلومه که درک نمی ...

کی گفته نمیدونیم چی میگی چن سالته ؟ چن سال فوتبال میبینی؟ تا منم بگم

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صبرکن پسرم ازمدرسه بیاد اون میفهمه چی میگی. عشقش رئاله..من.فکرکردم شرایط واقعی زندگی رو میگی

نه واقعا شرایط زندگی سخته اما ، برای خیلیا مثل من فوتبال به دلخوشی ریزه بین اینهمه سختی حالا فکر کن شرایط تیم مورد علاقت هم بد باشه همون برره دلخوشی هم نابود میشه

دختر رئالی