2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه بالا قبول نکنید. به هیچ وجه.برادر همسرم مهریه رو قبول نداشت و خیلی از مهریه می ترسیدچون هم خون ...

مد شده مردا مهریه را قبول ندارن ولی همه ی مردا خوب نیستن که اگه مهریه نداشته باشی هر غلطی میخوان بدون ترس میکنن شما خودت دخترت را بدون مهریه شوهر میدی؟

سکه ۲۰۰ ملیون بیشتر شده

اینایی که میگن ۲۵۰ تا کمه شیشه زدن ؟

اون زمان که مهریه ها اینقدر بود سکه صد هزار تومن بود نه ۲۰۰ ملیون

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
از کجا باید بفهمم اینو خب

با چند بار رفت و آمد با دختر ...اگه اون پدر اخلاق خاصی که گفتیو اگه با خانواده اش هم داشته باشه مطمئن باش اون دختر دیگه دوست نداره که اون شرایط خونه اش تو خونه شوهرشم تکرار بشه ....

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

چرا خب مرده می گفت شما چشتون دخترو گرفته من 300تام بگم قبول می کنین 600تام قاطی کرده بود منم بار اول ...

بگو اینکه میگن چشمت گرفته مال وقتیه که رفت و امد باشه و دیگه به دل هم نشسته باشن یا از قبل با هم دوست باشن و دیگه خیلی اوکی باشن اونموقع شاید هر چی گفتی قبول کنن

باباش ادم ساده ای بوده که این حرف را به شما گفته یا اصلا حول کرده من با اینکه خواستگار خیلی دارم ولی بازم هر بار خواستگار میاد بابام حول میکنه و یه حرفایی میزنه که خجالت میکشم در صورتی که در حالت عادی اونجوری نیست