2777
2789
عنوان

حکمت و آگاهی

114 بازدید | 9 پست

در یک مهمونی گرید بالا در شوروی سابق بحث را افتاد سر بود یا نبودن خداوند جوونی که فضانورد بود گفت من بارها به فضا رفتم نه خدایی دیدم و نه فرشته ای پیرمردی که جراح مغز بود در جوابش گفت بنده هم سرهای زیادی شکافتم نه خاطره ای دیدم نه آرزویی

متاسفانه در این دوران سیاه و تاریک بشر آغشته شد به ورژنی از جهل که تفاوت چندانی با جهل هزاران سال فبل نداره اون موقع میگفتن تا نبینم باور نمیکنم الان هم میگن تا نبینم باور نمیکنم و جنون جهل امروز مسبب اصلیش چیزی نیست مگر عدم تفکر و تعمق چه میشود کرد وقتی انحراف و جهل در لباس ایدئولوژی با نامهای رنگاوارنگ همچون متریالیسم در دهه های گذشته و آتئیسم در دوران امروز جولان می دهد در ذهن عوام و چقدر زجرآور است که شده اند نماد روشنگری و روشنفکری

خیلی عالی بود

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازگیا تونستن ببینن که تفکر و خاطره و اینا از نورون های مغز میاد و حاصل فعالیت نورون های مغزه

بعضی مسائل حاصل تفکر مغز و بشر نیست

مثلا خوب بودن عدالت و بد بودن ظلم یا مسائل اولیه ریاضی مثل جدول ضرب،اینها ثابت و ازلی بوده،حتی اگه بشر و مغز و تفکری هم نبود،،باز دو دوتا چارتا بود،نیازی به سیستمهای مغزی نیست تا این مسائل به وجود بیان..

حدس ششم هستم ...نیتت اگه واقعی باشه،(نه محض امتحان!!)،خدا به انگشتم منتقل میکنه✍️

این مقوله هایی که شما بهش اشاره کردین بهشون اخلاقیات منطق و .. گفته میشه و در نهایت همشون حکمت و حقیقت محسوب میشن حالا هر چقدر انسان نگاهش و تفکرش به حکمت و اخلاقیات و منطق نزدیکتر باشه و عملکردش هم بر طبق تفکرش باشه اون انسان در مسیر درست قرار گرفته و می تونه طعم شیرین رستگاری رو تجربه کنه

بعضی مسائل حاصل تفکر مغز و بشر نیستمثلا خوب بودن عدالت و بد بودن ظلم یا مسائل اولیه ریاضی مثل جدول ...

اونا که هستن منتها صحبت من اینه ما بدون مغز دیگه نیستیم! وگرنه آره هزاران سال جهان وجود داشته بدون هیچ انسانی همین وجدان و خوب بودن عدالت و بد بودن ظلم برای منقرض نشدن انسان در غریزه ی انسان قرار داده شده که اونم باور کن حاصل همون مغزه چون غریزه هم از مغز میاد خدا هست اما اینکه چه نیروییه ما نمیدونیم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اونا که هستن منتها صحبت من اینه ما بدون مغز دیگه نیستیم! وگرنه آره هزاران سال جهان وجود داشته بدون ه ...

علاوه بر مغز،،قلب هم جداگانه قوانین و دستوراتی داره که به موازات قلب فعالیتهای روانی و غریزی انسان رو سامان میده(میتونین مقالاتی با عنوان مغزِقلب رو سرچ بزنین)

حتی میشه گفت مغز و قلب فقط ابزاری برای دریافت این قوانین هستن که منشأ اصلی اونها خارج از کالبد بدن هست،،

برای خودم بارها پیش اومده و شاید شما ،که مثلاً خواب یک محل دور یا حادثهای رو میبینین و بعد از مدتی عین همون اتفاق رو در بیداری مشاهده میکنین..

با توجه به اینکه هنگام خواب،مغز درون جمجمه بوده و نمیتونسته خارج از اتاق خواب به آن مکان دور یا حادثه آینده احاطه داشته باشه،پس نمیشه اون دریافت رو به سیستمهای مغزی ارتباط داد،و این میتونه نشانگر وجود روح باشه که مغز و قلب و دیگر اجزا فقط ابزار دریافتِ روح هستن و خودشون بدون روح اساسا قابلیتِ دریافت یا ارتباط بین حوادث و رفتارها ندارن..مثل جسم بیجان شخص فوت شده..

حدس ششم هستم ...نیتت اگه واقعی باشه،(نه محض امتحان!!)،خدا به انگشتم منتقل میکنه✍️

اونا که هستن منتها صحبت من اینه ما بدون مغز دیگه نیستیم! وگرنه آره هزاران سال جهان وجود داشته بدون ه ...

اکر فلسفه مطالعه داشتید اینقدر تفکرتون باگ و خطا نداشت خود سقراط گفت مهمترین سوالات فلسفی در فلسفه جواب نداره خود بنده چتدین سال فلسفه مطالعه کردم اوایل دوران یورش بردن به سمت حکمت و آگاهی اما تهش پاسخی که می خواستم نکرفتم چون فلسفه در حد قدرت مغز میتونه مانور بده و آخرش گیر میکنه چون مغز ما ذهن ما برای باور یک مقوله از ما برهان می خواد استدلال می خواد منطق می خواد اما در عرفان و سبر و سلوک انسان با تجربه کردن مکاشفات به یفین میرسه

اکر فلسفه مطالعه داشتید اینقدر تفکرتون باگ و خطا نداشت خود سقراط گفت مهمترین سوالات فلسفی در فلسفه ج ...

اتفاقا من هر نظریه ای که بگی از دینی و غیر دینی و تجارب انسانها ی مختلف رو مطالعه کردم چندین سال باورت میشه من چند سال دنبال مکاشفه بودم؟ که هیشکی سمتش نمیره اصلا مردم نمیدونن چی هست ولی اخرش هیچی کشف نکردم و فهمیدم دارم خودم رو گول میزنم تو بیمارستانم که رفتم چندین مورد رو دیدم دیگه یقین پیدا کردم که اون روحی که میگن الان درون ما هست و بعد از مرگ هم با تمام تجارب و خاطرات ما خارج میشه از بدنمون اصلا وجود نداره دلیلشم گفتم وگرنه کسی که آلزایمر میگیره روحش باهاشه ولی حتی نمیدونه کیه این نشون میده شخصیت و تجارب داخل روح نیست داخل مغزه البته شما بحثت درمورد خدا بود درمورد اونم میگم ما ابدا نمیدونیم خدا چه نیرویی هست و شناختی نداریم ولی ادعای شناختش سر به فلک میکشه همشونم دروغ میگن هر صفتی که به خدا نسبت میدن اشتباهه و اونیه که خودشون دوستدارن خدا اونجوری باشه مثلا مهربون عادل و پناه کسی که پناهی نداره و ... ولی ما چیزی مبنی بر اینا نمیبینیم نمیشه که به زور بگن باید ببینی خب اینطور نیس در ضمن دارم برات دلیل واضح میارم دارم میگم نورون رو تونستن ببینن و تفکر رو فهمیدن که حاصله انتقالات الکتروشیمیایی نورونهای مغزه اگر اینا هم نباشه درسته نمیبینیمش ولی حسش که میکنیم این که سقراط و بقراط چی گفتنم من کاری ندارم من خودم به شخصه چیزی حس نمیکنم نمیشه که به زور به یکی بگی یه چیزی که نه میبینی نه حس میکنی رو مجبوری باور کنی چون فلان جا نوشته

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اتفاقا من هر نظریه ای که بگی از دینی و غیر دینی و تجارب انسانها ی مختلف رو مطالعه کردم چندین سال باو ...

فرق بنده و شما میدونین چیه بنده شما رو درک میکنم اما شما بنده رو نه اولا مکاشفه ساندیس نیست بری سر کوچه بخری تهذیب نفس می خواد خلوت و تنهایی کشیدن می خواد ریاضت کشیدن می خواد زهد و دنیاگریزی ذاتی می خواد یه مشکل بزرگ دیگه ی شما اینه با انسان محوری می خواین برین جلو آخه عزیز شمایی که هزارم ثانیه بعدتو نمیدونی چی سرت میاد چجوری سینه سپر میکنی میگی من تا فلان نشه فلان نمیکنم شما و خیلی های دیگه اصلا ساختار و فنداسیون تحقیق و تفحصتون مشکل اساسی داره دیوانمون کردی تو آقا شما مسواکتو بزن به موقع بخواب من تضمین میدم اونور ردت کنم

icon