2777
2789
الان دیگه میخابم تا دو و سه ولی حداقل ۱۰ الی ۱۵ بار بیدار میشم شوهرم زنگ میزنه همش

شما فقط تایم خوابت عوض شده

نهایتا چند روز باشه سختیش برای تنظیم

ملاتونین 5بخر

امشب ساعت 10یا 11بخور

دیگه گوشی م بزار کنار سعی کن یا تی وی ببینی یا کتاب بخونی

اگه نصف شبم بیدار شدی اصلا گوشی نگیر

کاملا بی حرکت تو رختخوابت بمون اینجوری چند دقیقه بگذره مغز فریب میخوره و کم کم دوباره میخوابی

سبک خواب الان شما فقط باعث خستگی و بی انرژی شدن روزانه تون میشه

باید تغییر بدین و با خونواده هماهنگ بشین

اینجوری خیلی اذیت میشی

شما فقط تایم خوابت عوض شدهنهایتا چند روز باشه سختیش برای تنظیم ملاتونین 5بخرامشب ساعت 10یا 11بخوردیگ ...

اره اصلا کلا روز دوس دارم بخابم

خودم تنهام اخه کسی باشه منم ببینم خابه میخابم ولی تنهام خابم نمیبره همش میرم میام

مرسی عزیزم❤️

آنجا که به تو رنج داده مرهم نمیدهد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خاطر بلوف ترامپ آماده باشن؟ دفعه فبل هم بلوف زد که کل تهران خالی کردن رفتن؟!

اون ترامپ نبودا

الان هم اگه کسی بزنه همونه که قبلا زد

مردم آمریکا مخالف جنگ هستن و اگه جنگ هم بشه قطعا اسراییل شروع میکنه چون ایران منافعش رو به خطر انداخته و آمریکا پشتیبانی میکنه پس منتظر حمله از سمت آمریکا نباشید.

پریودم عقب افتاده از استرس خوابم نمیبره😭

سلام روغن سیاه دانه بمال به شکم و داخل ناف بعد یه کیسه فریز بذار رو شکمت از روی لباس هم کیسه اب گرم بذار خیلی خوب برای من جواب گرفته ،برای استرس بابونه و گل گاو زبون دم کن و قرص ب۶و امگا و ...بخور

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

اون ترامپ نبوداالان هم اگه کسی بزنه همونه که قبلا زدمردم آمریکا مخالف جنگ هستن و اگه جنگ هم بشه قطعا ...

باشه پس تا ناو ابراهام برنگشته بریم کنارش عکس یادگاری بگیریم. یه کم دیگه بمونه من تولدمم روی عرشه ناو میگیرم