2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

318 بازدید | 26 پست

رفتم دو جا مصاحبه کاری رد شدم

نمیتونم پول دانشگاهمو بدم اگه کار پیدا نکنم

رشتمم طراحی دوخت برداشتم کاردانش بودم نمیتونم کنکور بدم

الان نمیدونم همینو ادامه بدم یا ن دانشگاه دولتی قزوین همین رشته در اومدم نرفتم مد نظر داشتم برم ازاد کامپیوتر اما با این وضعیت اونم نمیتونم

حس میکنم هیچی بلد نیستم نمیدونم دارم چیکار میکنم و باید چیکار کنم

کاش بیوفتم بمیرم راحت شم

کدوم شهری؟ قزوین دانشگاه های خیلی خوبی داره حیف شد نرفتی

#طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@hadi1997 لعنت بهت بیاد بی ناموسه مریض

#طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

تقصیر توئه نرفتی اخه دانشگاه ب این خوبی رشتمم طراحیه دوخته میدونی چقد پول توشه هنوز اول راهی من دوستم الان خیلی پولدار شد کارگاه زد ماهی حدداقل ۵۰ میلیون دراومد داره سنشم ۲۳ساله

غیرانتفاعی هم قبول شد دولتی ک دیگ عالی

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

کدوم شهری؟ قزوین دانشگاه های خیلی خوبی داره حیف شد نرفتی

قدسم

دانشگاه بابایی درومدم گفتن ظرفیت پذیرش خوابگاه کمه شما تهرانید خوابگاه نمیدیم باید خوابگاه بگیرید یدفه میدیدی یه ترم خوابگاه میدادن یه ترم مینداختنت بیرون اونوقت باید آواره راه میشدم رشتمم عملی بود خیلی سخت میشد بچه طلاقم هستم کسی مالی پشتم نیست که بتونم هم هزینه خوابگاه جدا بدم هم هزینه پارچه و مداد و... طراحی دوخت رشته پر خرجیه

قدسمدانشگاه بابایی درومدم گفتن ظرفیت پذیرش خوابگاه کمه شما تهرانید خوابگاه نمیدیم باید خوابگاه بگیری ...

به نظرم دوباره کنکور بده

البته چون رشته ی عملیه میتونی بدون دانشگاه هم باهاش کار کنی ولی تهران طرفدار نداره متاسفانه

چی شده 😐

گفتم قزوین دانشگاه های خوبی داره اومده بهم سریع درخواست داده کثافط