2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

47 بازدید | 0 پست

پیرو سه تاپیک قبلی اینجا ادامه داستان ناباروری یا مشکلات بارداری منو میخونید؛

راستی تو تاپیک قبلی فراموش کردم که بگم همسرم از همون بعد از سقط اول به تجویز دکتر داروهای تقویتی زیادی مثل ول من و فولیک اسید ویتامین ای و دی و ال ارژنین و ال کارنتین و ...استفاده میکرد و من هم چیزایی مثل دوسین و گرده گل و چیزای دیگه از عطاری گرفتم و معجون درست کردم که نمیدونم چقدر موثر بود البته بعد خوردن اینها هم بارداری خارج از رحمم اتفاق افتاد خلاصه که من امیدوار به دکتر اصرار کردم عکس رنگی بنویسه و اون میگفت لازم نیست اما با اصرار من نوشت من هم تو مرکز ابن سینا با بیهوشی این عکس رو انجام دادم که خیلی راحت بود و اصلا و ابدا چیزی متوجه نشدم صبح ناشتا رفتم بهم لباس مخصوص دادن رفتم تو اتاق انژیو رو زدن چیزی نفهمیدم تا تو اتاق دیگه ای بیدار شدم بهم پک خوراکی اجیل و ابمیوه و این چیزا دادن و جواب هم یکی دو ساعت بعدش اماده شد که خوب و مطلوب بود و من لوله هام باز بود البته یکی از دوستای نینی سایتی هم که تجربه ش خیلی شبیهم بود به پیشنهاد من این عکس رو انجام داد بدون بیهوشی و میگفت راحت بوده ولی خب بعضیا هم میگفتن بدون بیهوشی خیلی اذیت شدن خلاصه من ماه بعد این عکس رنگی که میشد اول اسفند چهارصدو سه با توکل به خدا و به دور از فکر کردن به ازمایشای ناجورمون و حرفای دکتر اقدام کردم و خدارو هزارمرتبه شکر اخر همون ماه متوجه شدم باردارم،هفته چهارم یه لکه بینی مختصر دیدم و دلم هری ریخت چون عید بود و همه جا تعطیل انلاین پیش دکتر عارفی ویزیت شدم که تجویز امپول انوکساپارین و شیاف دادن محض احتیاط تا ماه هشتم هرشب استفاده کردم اما دیگه اون اتفاق نیوفتاد و حدس میزنم لانه گزینی بوده باشه ،کل بارداریم با استرس و نگرانی سپری شد حتی وقتی سیسمونی میخریدم میگفتم ایا بچم به سلامت بدنیا میاد و اینارو میپوشه حتی ماه نهمم میگفتم کاش تا اتفاقی نیوفتاده بدنیا بیاد اما این جوجه قشنگ من تا هفته چهلم صحیح و سالم تو شکم مامانش بود ادامه تاپیک بعدی با عنوان آبسه آنال

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙