2777
2789
عنوان

همدان

139 بازدید | 8 پست

دوستان تو استان همدان جمعیت تورک ها زیاده دیگه و تقریبا شهرستان بهار و کبودرآهنگ و رزن و درگزین و فامنین و لالجین و .... تورکن

یه قسمت هایی هم از ملایر و اسد آباد تورکن

علاوه بر این داخل خود شهر همدان هم مناطقی مثل

قهاوند و شورین و جورقان و یینگیجه و .... تورکن

تو خود همدان هم همانطور که میدانید اکثرا از اینور اونور اومدن و از هر ده نفر یک نفر هست که همدانی اصیل باشه که اون فارسه وگرنه از هر ده نفر تو همدان نه نفر اصالتا یا تورکن با لره که بیشتر از روستا های تورک رفتن همدان بخاطر نزدیک بودن مناطقی مثل همدان و بهار و رزن هم در طول دوره های تاریخی مرکز حکمرانی سلجوقیان و غزنویان و آل پرچم و از مراکز مهم صفویان و تیموریان و... بودن

پس چرا چهار نفر از تورک های استان های دیگه راجب استان همدان پست میزارن و از همدان تعریف میکنند میگید همدان تورک نیست؟ منظورشون استان همدانه نه خود همدان

ببخشیدا من همدانیا ام ولی ساکنه تهرانم بلانسبت بذار زر بزنن بیشتره مردم همدان ترکن وزبونشون ترکی آذر ...

دقیقا همینایی که میگن همدان فارسه پدربزرگشون تورکی صحبت میکنه تورک های استان همدان اکثریت تورک های اصیل و متعلق به قبایل 22گانه آغوز هستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این وجود،استان همدان مثل زنجان وتبریزو اینا ترک نیس،مثلن تو دانشگاهای همدان ب زبان ترکی صحبت نمیش ...

ببینید تورک های زنجان و تبریز آذری هستند در حالی که تورک های همدان تورک تبار و از قبایل آغوز هستند میدونی راجب ایل قره گوزلو و ایل بهارلو و ایل افشار و ایل بیگدلی و منطقه قاراقان و ... تحقیق کنید تا بدونی همدان تورکه اصیله

و پاسخ صحبت شما اینکه همدان علاوه بر قوم تورک که اکثریت هستند لر و لک و کورد و فارس و... هم داره که تورکی متوجه نمی شوند پس نمیشه در دانشگاه ها و شبکه استانی تورکی صحبت کرد و استان هایی مثل زنجان و تبریز همه تورکن و از سایر اقوام تو اون استان ها نیست و اینکه کثرت نشانه اصالت نیست اونی که چهار تا کتاب تاریخی درباره تورکها خوانده باشه میفهمه تورک های همدان اکثریت شجره نامه شون به اغوز ها میرسه و هم تورک زبان و تورک تبار هستند و تورک های همدان تورک هستند و آذری نیستند

من دوس دارم ک همدان جز استانهای ترک زبان محسوب نمیشه

همه استان های کشور تورک دارند در یک استان دو تا روستا مثل لرستان و در یک استان بیشتر استان مثل آذربایجان شرقی

ولی ملاک تورک بودن استان نیست بلکه ریشه و تبار هست که ممکنه ریشه و تبار مردمان یک روستا در یک استان که تورک نیست تورک باشه