شاعرتونمم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 806 عنوان چگونه غیبت نکنیم 77 بازدید | 9 پست بخدا نصف کارنامه اعمالم برا این سیاهه خیلی بدههه دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده 1404/11/11 | 03:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاعرتونمم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 806 بگو ب من چ ک ب تو چ نشنوی به تو چه نشنیدم عزیز غیبت میدونی چیه🤡 فقط میخوای یه چیزی بگی دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8135 حقققق و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
شیطن عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 3614 به تو چه نشنیدم عزیز غیبت میدونی چیه🤡 فقط میخوای یه چیزی بگی بازم رو خیلیا جوابه تو دلت بگو ب من چ آخه ولی خوب آنم حرفیه من روشم اینکه خودمو جای اون طرف میزارم میخوام در موردش حرف بزنم میبینم خیلی ناراحت میشم دیهپگه هیچی نمیگم
شاعرتونمم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 806 بازم رو خیلیا جوابه تو دلت بگو ب من چ آخه ولی خوب آنم حرفیه من روشم اینکه خودمو جای اون طرف میزارم م ... اره اینم خوبه ها مثلاً به این فکر کنم که اگه جلو خود طرف بودمم همینطوری با همین لحن و همین کلمات حرف میزدم یا نه دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده
موسچینو عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 240 همیشه فکر کن اون آدم پشت سرت ایستاده یا یه نفر از اون جمعی که دارید غیبت میکنید داره صداتو ضبط میکنه که ببره برای طرف....
شیطن عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 3614 اره اینم خوبه ها مثلاً به این فکر کنم که اگه جلو خود طرف بودمم همینطوری با همین لحن و همین کلمات حرف ... رو من جواب داد انشالله رو شمام جوا بده