2777
2789
عنوان

ترک ها

160 بازدید | 11 پست

به نظرتون چند درصد از جمعیت استان همدان تورکه

استانی که در اون

شهرستان بهار با جمعیت 120000نفر تورکه

وهمچنین شهرستان های کبودرآهنگ و فامنین و درگزین و لالجین و.... تورکن

و قسمت های از ملایر و است آباد تورکن

تو خود همدان هم که تقریبا از پنجاه درصد اصالتا تورکن

پس چرا تو آما جمعیت تورک ها رو تو این استان سانسور میکنند ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ایرانی ایم ول کن آمار ارقامو

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

همه ایرانی ایم ول کن آمار ارقامو

صد البته اما برخی با همین شعار ها میخواهند اصالت برخی اقوام مثل تورک ها رو از بین ببرند تورک های همدان برای ایران هزاران شهید تقدیم کردن ولی دلیل نیست چون ایرانی هستند خودشون رو فارس بدونن

شنیدم همدانی ها خسیسن همه قومیتاشون حسابگرن یا بعضی هاشون؟

همه جا همه جور آدم هست ولی این ضرب المثل راجب خود شهر همدان و فارس های همدان هست

و شامل شهرستان های همدان که تورک و لر هستند نمیشه

همدان اصالتاً ترک نیستن، ترکی بلد بودن مردمش هم بخاطر وجود شهر ها و شهرستان های ترک زبان اطرافش هست ...

دوست عزیز من گفتم استان همدان و استان همدان هم شامل شهرستان های کبودرآهنگ و بهار و رزن و... که تورکن میشه

خود همدان هم اکثریت از روستا های همین شهر ها مهاجرت کردن ساکنای قدیمی خود شهر همدان به زبان کلیمی صحبت میکردند و زبان فارسی در استان همدان فقط در خود شهر همدان است و هیچ یک از شهرستان ها به زبان فارسی صحبت نمیکنند و حتی هیچ یک از استان های همجوار همدان فارس نیست زبان فارسی در شهر همدان زبان میانجی است بین اقوام مثلاً یکی تورکه یکی لره باهم فارسی صحبت میکنه یا به دسته دیگه از افراد هستند که به اصالت خود پایبند نبودند مثلاً طرف اصالتا متعلق به یکی از روستاهای استان بوده و کوچ کرده به مرکز استان با بچه هاش فارسی صحبت کرده و بچه هاش خودشون رو فارس میدانند لهجه همدانی هم همون فارسی معیار هست با این تفاوت که برخی کلمات تورکی و لری رو باهاش مخلوط کردند

مثلاً به پدر شوهر و مادر شوهر میگن قاین و قودای

به خانه میگن یورد به استراحت میگن دینج و...

اینا فقط یه بخشی از کلمات تورکی تو لهجه همدانی بود

حقیقتا خود همدان مثل تهرانه همه از اینور اونور رفتن تو شهرک های همدان همه تورکن فقط با بچه هاتون فارسی حرف میزنند

البته شهرستان های همدان مثل کبودرآهنگ و بهار و رزن و...

به اصالت خودشون پایبند و کاملا تورکی صحبت میکنند

و یک مطالعه مختصر کمی متوجه میشی شجره نامه تورک های همدان به آغوز ها میرسه و تورک اصیلند

ملایر هم تورک داره؟

یه قسمت های شمالی شهرستان ملایر تورکن

بخش ازندریان ملایر کامل تورکه و به قسمت های از بخش جوکار تورکه اصلا تو استان همدان به یه بخشی از تورک ها میگن تورک های جاده ملایر جمعیت شون زیاده تقریبا میشه گفت یک سوم شهرستان ملایر تورکه ولی تقریبا خود ملایر و دو سوم شهرستان ملایر لره

دوست عزیز من گفتم استان همدان و استان همدان هم شامل شهرستان های کبودرآهنگ و بهار و رزن و... که تورکن ...

عزیز دلم من نه ساکن همدانم، نه تورک هستم، نه متاسفانه زبون تورکی رو بلدم..... فقط چیزی که از دوستان اصیل همدانیم دیدم رو خدمتتون عرض کردم😘