شیرایوکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 37 عنوان عشق یک طرفه 62 بازدید | 7 پست من دیشب خواب یه نفر دیدم که تقریباً ۸سال پیش یک طرفه عاشقش بودم و بعد همون روز تو واقعیت دیدم هیچ حسی بهش نداشتم ولی چون تو خواب دیدمش برام یه جوری بود فکر ذهنم بهم ریخت امروز | 02:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علی_علیزادگان عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 2482 من هر دو حالتش رو تجربه کردمولی اونی که دوسش داریم ولی اون دوسمون نداره خیلی زجر آورهخیلی
شیرایوکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 37 دقیقا یادم نمیاد ولی تو خواب میگفت به خاطر خواهرم نمی تونم جالبی اینجاست که چهرهش تغیر کرده بود ولی می دونستم که اونه
شیرایوکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 37 خب خابت راجب چی بود دقیقا یادم نمیاد ولی تو خوابمیگفت به خاطر خواهرم نمی تونمجالبی اینجاست که چهرهش تغیر کرده بود ولی می دونستم که اونه
art_by_me عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 532 دقیقا یادم نمیاد ولی تو خوابمیگفت به خاطر خواهرم نمی تونمجالبی اینجاست که چهرهش تغیر کرده بود ولی می ... شاید میخاد تو رو تو دیگ نمیخایش؟
شیرایوکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 37 من هر دو حالتش رو تجربه کردمولی اونی که دوسش داریم ولی اون دوسمون نداره خیلی زجر آورهخیلی من حالتی که هر دو هم. دوست داشته باشن تجربه نکردم دوبار عاشق شدم که هر دو هم یه طرفه بوده بعد دیگه جلوی خودم گرفتمولی این خیلی عجیب بود چون پنج ساله که ندیده بودمش بعد دقیقا فردای خوابم دیدمش
شیرایوکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 37 شاید میخاد تو رو تو دیگ نمیخایش؟ چه میدونم الان که عقلانی فکر می کنم آدم نرمالی نیست اصلا