2777
2789
عنوان

شما جای من بودید

158 بازدید | 15 پست

با پسری که تو فروشگاه کار میکنع ماهی هفده تومن حقوقش مکانیکی هم کار میکنه و دو تا خونه تو یه شهر دیگه و ی خونه تو تهران و تک پسره پدری نداره فقط مامانش هست ازدواج میکردین خیلی وابسته به مادرشه

تموم زندگی منه همه جونمه اما خو این وابستگی اذیتم میکنه بعضی وقتا حق میدم از چهل روزگی نمیدونه پدر چیه و فقط مادرشو داره شما جای من بودین چیکار میکردین

همه چی درست میشه میدونم تو میتونی فنوق 😌🫀🩵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه تنها مشکلش همین وابستگی باشه و هیچ اخلاق و خصوصیات بد دیگه ای نداشته باشه و خیلی عاشقم باشه بله

نه اخلاق خوبی داره مخصوصا با خانوادم خیلی احترام میذاره بهشون 🫠

نه اخلاق خوبی داره مخصوصا با خانوادم خیلی احترام میذاره بهشون 🫠

آره چرا که نه شوهر منم اینجوری با تفاوت این ک نه پول داره نه خونه مادرش میپرسته همین امروز میگفت دنیا ی طرف مامانم ی طرف حداقل اینکه پسره احترام داره ب خانواده ت کلی

آره چرا که نه شوهر منم اینجوری با تفاوت این ک نه پول داره نه خونه مادرش میپرسته همین امروز میگفت دنی ...

تک پسره اینم بگم مامانش شاغله خداوکیلی زن زحمت کشی نسبت به من بدی نداشته واقن حتی بعضی اوقات تنهامون میذاره خودش میره سرکار میگه پسرم تو نیا اما میدونه نامزدم وجدانش نمیذاره و حس وابستگی اذیتم میکنه

تک پسره اینم بگم مامانش شاغله خداوکیلی زن زحمت کشی نسبت به من بدی نداشته واقن حتی بعضی اوقات تنهامون ...

شوهر منم اینجوری دقیقا مادرش زن بدی نیست منتهی منم پدر شوهر ندارم اما من همیشه دومم