2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار یه چیزی و برات تعریف کنم من بچه بودم فهمیدم بابام داره یه کارایی میکنه نمیدونستم خیانت چیه ولی میدونستم که با کسی هست و کار اشتباهیه چون خیلی بچه بودم به هیچکس حرفی نزدم سالها گذشت و تکرار شد تا الان که ۳۵ سالمه مامانم ۴ سال پیش مچش و گرفت وقتی بهش گفتم من از بچگی میدونستم که بابا چیکار میکنه گفت خودم حس میکردم اما دنبالش و نمیگرفتم الان دارن هنوزم زندگی میکنن و خبری از طلاق نیست گاهی چاره ای جز زندگی کردن نیست

زندگیمون پاچید میگم شاید اگه کسی نمفهمید بابام سرش به سنگمیخمردالان بابام یه ادم افسرده شده منم که ه ...

آخه منم تو این شرایطم ینی نگم؟ دارم از هم میپاچم...

چرا افسرده شد حقش بود خب

الهی بگردم.. عزیزم درکت میکنم واقعا شرایط سختیه

ولی همونجوری که خیلی از کاربرا گفتن، شرایط مامانتو باید بسنجی اینکه اگه بفهمه آیا قصد طلاق گرفتن داره یا میخواد بمونه و بسازه، آیا شرایط مالی تون جوری هست که اگه جدا شدید به زندگی راحت داشته باشید ؟!

و اما کاری که من پیشنهاد میکنم، به نظرم به مامانت چیزی نگو ، تو باید مدرک جمع کنی از بابات ، اصلااا به روی خودت نیار که میدونی چون محتاط تر میشه ، بعد با ی سیمکارت که هیچ کس ندارش ، به بابات پیام بده در نقش ی آدم نسبتا غریبه که باباتو میشناسه و به فکر آبروش هست.. بگو میدونم آدم آبرو داری هستی پس بهتره دست از این کار برداری و..

عزیزم راهکاری که تو ذهنمه یکم طولانیه ولی اگه خواستی ویتونی درخواست دوستی بدی کمکت کنم

کاش نمیزاستی خانواده شوهر روشون باز شه

نزاشتم اونا حتی دلیل طلاق نمیدونن ولی بمن گیرمیدن توچرا آشتی نمیدی یاهی جلو من میکشه خدا مشکل مامانتو حل کنه بابا ازمن بکش بیرون دیگه