2777
2789
عنوان

زوج های بد سفر🤣

1176 بازدید | 28 پست

الان یه تاپیک دیدم یاد خاطرات شوم از سفرات جمعی افتادم

ما مازندران یه ویلا داشتیم با دوستان میرفتیم دیگه الان با خانواده میریم🤣

چیزی که همیشه زجر دهنده بوده زوج های وابسته بود

ما سه تا اتاق داشتیم که قابلیت این رو داشت شب توش بخوابی بعد یهو ۸ تا زوج بودیم و خب فضا کم بود

نظریه من خانم ها یه جا؛ آقایون یه جا بود ( بعد یکی گفت تو مسئول اردو جمکران بودی قبلاً که الان اینجوری تفکیک میکنی😅)

و میگفتن ما عااااادت داریم پیش هم بخوابیمممممم

و این سه تا اتاق نوبتی به زوج های وابسته میرسید 🤣

و بقیه آواره عین کمپ پناه جویان 😂

تازه من مهمان هایی هم داشتم که آثار وابستگیشون هم درست جمع و جور نکردن ( حالا در مورد این حرف نزنیم)

ولی خدایی اگر شما یکی از اون زوج های وابسته هستید بیاید اینجا برامون بنویسید چی میشه که توی خونه دیگران هم نمیتونید دو شب جدا باشید؟

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته بعدها فرزند پرست ها هم همسفر شدم

ساعت نه بخوابید تا فلانی جان منم بخوابه به رشد قدیس آسیب نرسه

نوشابه و چیپس و ... نخرید تا فلانی نخوره؛ خب بچه منم نمیخوره ولی نمیشه نخرید که🤦🏼♀️

و...

ما خونه مامانم یا هر جا شب بمونیم رختخواب خابامون کنار همه من بچم شوهرم و اونیکی بچم .و الی اخر. چیزی ب اسم زن ها جدا مردا ها جدا نداریم تو خانوادمون

اتوبوسی جا میندازیم تو پذیرایی و میخابیم.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

اتفاقا ما از اون زوج ها هستیم که باید وایسیم ببینیم بقیه چی میگن چون همسرم میگه یه وقت حرفی پیش نیاد بلا استثنا کوفتم شده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چقدر بدم میاد ما خودمون نامزد شدیم خودشون قدیم نیست تازگی ها مسافرتم میرفتیم باخانواده یا دوستان شرایط جوری بود که خانم ها یه طرف آقا ها یه طرف دیگه ما خودمون رو جر نمیدادیم نهههههه باید ما باهم بخوابیمممممممم

البته بعدها فرزند پرست ها هم همسفر شدمساعت نه بخوابید تا فلانی جان منم بخوابه به رشد قدیس آسیب نرسهن ...

با زن و شوهرا کنار میام با بچه دارا هرگز

گفتوگوی محترمانه را با دل و جان میپذیرم؛ بیاحترامی برام حتی ارزش پاسخ دادن نداره...💔

کجا میبردید اینارو تنها کسی حق داشت اتاق جدا داشته باشه شما و شوهرتون بودید اون دوتا اتاقم بین بقیه ...

درکل جدا از این بحران جای خواب خوش میگذشت😅

ما خونه مامانم یا هر جا شب بمونیم رختخواب خابامون کنار همه من بچم شوهرم و اونیکی بچم .و الی اخر. چیز ...

خب خانواده هستید

ما دوست بودیم

ما جمعی نمیریم چون هیچکدوم تحملشو نداریم چه روانی چه جسمی 😂

منم دیگه ندارم

این چند روز با مادر و خواهرم هم بی حوصله شدم