2821
2789

چند روز پیش ۲۲ تومن شد فروختم سود کردم

دوباره دیروز خریدم با ۱۹ تومن امروز دیدم میره پایین فروختم

امیدوارم ضرر نکرده باشم

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی میفروشی همون لحظه به حسابت میاد؟

نه یه روز طول میکشه

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰

من ۲۲خریدم بنظرت الان چیکار کنم فردا ممکنن پایین تر بیاد

نمیدونم چی بگم اینجا هیچی معلوم نیست

میترسم ی چی بهت بگم اشتباه شه فردا بگی فلانی تو نینی سایت خیر نبینی😂

نمیدونم چی بگم اینجا هیچی معلوم نیست میترسم ی چی بهت بگم اشتباه شه فردا بگی فلانی تو نینی سایت خیر ن ...

میدونم طولانی مدت قطعا سوده ولی ب این برنانه اعتماد ندارم

میدونم طولانی مدت قطعا سوده ولی ب این برنانه اعتماد ندارم

تا اینجاش ک برنامه خوبی بوده اگر اعتماد نداری برو سکه بگیر پولتو بزار طولانی مدت بمونه خیالتم راحته

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792