2777
2789

چند روز پیش ۲۲ تومن شد فروختم سود کردم

دوباره دیروز خریدم با ۱۹ تومن امروز دیدم میره پایین فروختم

امیدوارم ضرر نکرده باشم

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی میفروشی همون لحظه به حسابت میاد؟

نه یه روز طول میکشه

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم

من ۲۲خریدم بنظرت الان چیکار کنم فردا ممکنن پایین تر بیاد

نمیدونم چی بگم اینجا هیچی معلوم نیست

میترسم ی چی بهت بگم اشتباه شه فردا بگی فلانی تو نینی سایت خیر نبینی😂

نمیدونم چی بگم اینجا هیچی معلوم نیست میترسم ی چی بهت بگم اشتباه شه فردا بگی فلانی تو نینی سایت خیر ن ...

میدونم طولانی مدت قطعا سوده ولی ب این برنانه اعتماد ندارم

میدونم طولانی مدت قطعا سوده ولی ب این برنانه اعتماد ندارم

تا اینجاش ک برنامه خوبی بوده اگر اعتماد نداری برو سکه بگیر پولتو بزار طولانی مدت بمونه خیالتم راحته