2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوتی به یه چیزی برسی! یه چیزی که از الان فکرت گرفته تا زمان وقوعش! توش برات خیر هست و یکم شر اما خیرش بیشتره...

بچه ها من حسه شیشم خوبه و آسترلوژی هم بلدم خواستین بزنین روی درخواست دوستی!

اما اینو بگم شرط داره ممکنه همه قبول نکن!

مشاوره پوست هستم و با پیجه _yellowra_kskincare به اسم یلورا شاپ محصولات کره ای ارجینال اصلی از کره جنوبی به ایران میارم! حسه شیشمی هم هستم چیزی بود درخواست دوستی بزن تا جوابتو بدم

میخوتی به یه چیزی برسی! یه چیزی که از الان فکرت گرفته تا زمان وقوعش! توش برات خیر هست و یکم شر اما خ ...

تا اخر امسال خواستگار دارم؟کی ازدواج میکنم؟

کاربری دست ۳ نفره

تا اخر امسال خواستگار دارم؟کی ازدواج میکنم؟

ساله بعد گلم بینه تیر تا شهریور خواستگار برات هست

مشاوره پوست هستم و با پیجه _yellowra_kskincare به اسم یلورا شاپ محصولات کره ای ارجینال اصلی از کره جنوبی به ایران میارم! حسه شیشمی هم هستم چیزی بود درخواست دوستی بزن تا جوابتو بدم

میخوتی به یه چیزی برسی! یه چیزی که از الان فکرت گرفته تا زمان وقوعش! توش برات خیر هست و یکم شر اما خ ...

منم بگو محمد جواد بر میگرده

ازدواج دارم

کد معرف بانکنتتتو بده

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

کنکور قبول میشم؟چه رشته ای

یا خاک جد در جدم این همه خواسته حاجی صبر کن کم کم بگو

منم بگو محمد جواد بر میگرده ازدواج دارم کد معرف بانکنتتتو بده

از کجا میدونی؟ 😂🙂

حاجی اینجا که نمیشه عمومیه میخوای یه مردم مشکلتو بخونن؟! درخواست بده میفرستم نیتتم بگو تا بگم

منم بگو محمد جواد بر میگرده ازدواج دارم کد معرف بانکنتتتو بده

آره برمیگرده حسم قویه بهش

از کجا میدونی؟ 😂🙂حاجی اینجا که نمیشه عمومیه میخوای یه مردم مشکلتو بخونن؟! درخواست بده میفرستم نیتت ...

بابا قرار بود به یکی از کاربریام بفرستی نفرستادی برنامه رو دانلود کردم منتظر کدتم

یه بار یه بنده خدای دیگه هم یه کد معرف ویپاد داد ثبت نام کردم کارت اومده دمه خونه خونه نبودم رفتم به شدت ناراحتم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بابا قرار بود به یکی از کاربریام بفرستی نفرستادی برنامه رو دانلود کردم منتظر کدتم یه بار یه بنده خدا ...

ای وای.... خب دوباره سفارش بده برات می فرسته بانک! خب شخصی درخواست بده بفرستم باشه بخدا اینجا جای این حرفا نیستا عمومیه نمیخوام مسائل شخصی کسی کسه دیگه ای بخونه...

واگرنه بیا گلم

کد بلو

MNXXOY