2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میخوتی به یه چیزی برسی! یه چیزی که از الان فکرت گرفته تا زمان وقوعش! توش برات خیر هست و یکم شر اما خیرش بیشتره...

بچه ها من حسه شیشم خوبه و آسترلوژی هم بلدم خواستین بزنین روی درخواست دوستی!

اما اینو بگم شرط داره ممکنه همه قبول نکن!

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

میخوتی به یه چیزی برسی! یه چیزی که از الان فکرت گرفته تا زمان وقوعش! توش برات خیر هست و یکم شر اما خ ...

تا اخر امسال خواستگار دارم؟کی ازدواج میکنم؟

کاربری دست ۳ نفره

تا اخر امسال خواستگار دارم؟کی ازدواج میکنم؟

ساله بعد گلم بینه تیر تا شهریور خواستگار برات هست

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

میخوتی به یه چیزی برسی! یه چیزی که از الان فکرت گرفته تا زمان وقوعش! توش برات خیر هست و یکم شر اما خ ...

منم بگو محمد جواد بر میگرده

ازدواج دارم

کد معرف بانکنتتتو بده

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

کنکور قبول میشم؟چه رشته ای

یا خاک جد در جدم این همه خواسته حاجی صبر کن کم کم بگو

منم بگو محمد جواد بر میگرده ازدواج دارم کد معرف بانکنتتتو بده

از کجا میدونی؟ 😂🙂

حاجی اینجا که نمیشه عمومیه میخوای یه مردم مشکلتو بخونن؟! درخواست بده میفرستم نیتتم بگو تا بگم

منم بگو محمد جواد بر میگرده ازدواج دارم کد معرف بانکنتتتو بده

آره برمیگرده حسم قویه بهش

از کجا میدونی؟ 😂🙂حاجی اینجا که نمیشه عمومیه میخوای یه مردم مشکلتو بخونن؟! درخواست بده میفرستم نیتت ...

بابا قرار بود به یکی از کاربریام بفرستی نفرستادی برنامه رو دانلود کردم منتظر کدتم

یه بار یه بنده خدای دیگه هم یه کد معرف ویپاد داد ثبت نام کردم کارت اومده دمه خونه خونه نبودم رفتم به شدت ناراحتم

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

بابا قرار بود به یکی از کاربریام بفرستی نفرستادی برنامه رو دانلود کردم منتظر کدتم یه بار یه بنده خدا ...

ای وای.... خب دوباره سفارش بده برات می فرسته بانک! خب شخصی درخواست بده بفرستم باشه بخدا اینجا جای این حرفا نیستا عمومیه نمیخوام مسائل شخصی کسی کسه دیگه ای بخونه...

واگرنه بیا گلم

کد بلو

MNXXOY