2777
2789
عنوان

خشکی چشم

55 بازدید | 8 پست

سلام بچها من الان هشت ماه میشه چشمامو عمل لازک کردم .بعد الان چهار ماهه چشمام مخصوصا چشم راستم بیشتر دچار خشکی شده صبحا بیدار میشم خیلی چشمام درد میگیره انگار یه چیزی تو چشمم هست رگهای چشمام زیاد شده دکتر هم رفتم قطره و شامپو داد اصلا فرقی نکرد نمیدونم چیکار کنم الان چشم راستم انگار زخمه یجوری میسوزه💔کسی میدونه چیکار کنم خوب بشه لطفاً راهنمایی کنید💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیش یه فوق تخصص اگه رفتی پیش دکتر خودت واثرنکرده منم بعداز عملم مرتب درذ میکرد وخشک میشد همین شامپو قطره استفاده کردم خوب شد اگه مرتب استفاده مردی قطره هاتو و خوب نشده برو پیش فوق تخصص

منم حدود۱۸سال پیش عمل لیزیک کردم اوایل اشک مصنوعی میریختم بعدها از گلاب خونگی یعنی خودم عرق گیری میکنم با قطره چکون داخل چشمام ریختم الانم خیلی به ندرت دچار خشکی بشم بازم گلاب میریزم خیلی بهتر از قطره هست عارضه هم نداره مفیده

منم حدود۱۸سال پیش عمل لیزیک کردم اوایل اشک مصنوعی میریختم بعدها از گلاب خونگی یعنی خودم عرق گیری میک ...

اشک مصنوعی بیشتر میسوزونه چشممو 😔گلاب از عطاری بگیرم خوبه؟خودم بلد نیسم درست کنم

اشک مصنوعی بیشتر میسوزونه چشممو 😔گلاب از عطاری بگیرم خوبه؟خودم بلد نیسم درست کنم

ببینید از کساییکه عرقیات خونگی تولید میکنند پیدا کنید بخرید بهتره معمولا توی سایت دیوار اگهی میکنن ،نشد از عطاری مطمعن بخرید