2777
2789
عنوان

نماز شب

66 بازدید | 16 پست

تو قنوت نماز وتر بعد از گفتن اذکار حاجتامو میتونم به فارسی از خدا بخوام ؟

آخه شنیدم بعضیا میگن درست نی به فارسی

بعد برا چهل مومن چطوری باید استغفار کنم ؟

برا رفتگان هم میتونم طلب آمرزش کنم جزو همون چهل نفر ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا منو دعا کن امضاااام نوشتم اسمم زینبه

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

قنوت نماز وتر:

۴۰ مرتبه > اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنینَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمینَ وَ اَلْمُسلِماتْ

یا بگید الهم اغفر فلانی

۷۰ مرتبه > اَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبی وَ اَتُوبُ اِلَیه

۷ مرتبه > هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ اَلْنار

۳۰۰ مرتبه > اَلْعَفو

۱ مرتبه > رَبّ اغْفِرْلى وَ ارْحَمْنى وَ تُبْ عَلىََّ اِنَّكَ اَنْتَ التّوابُ اَلْغَفُورُ الرّحيم

تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم تو قنوت نماز وترت دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زن داییام هیچ وقت من و عزیزانم رو کتک نزنن و بهمون تهمت نزنن و آبرومونو نبرن و برامون فتنه و دعوا درست نکنن و حقمون نخورن و برامون تعیین تکلیف نکنن و هیچ ظلم و بدی در حق من و عزیزانم نکنن😭