2777
2789
عنوان

نماز شب

86 بازدید | 16 پست

تو قنوت نماز وتر بعد از گفتن اذکار حاجتامو میتونم به فارسی از خدا بخوام ؟

آخه شنیدم بعضیا میگن درست نی به فارسی

بعد برا چهل مومن چطوری باید استغفار کنم ؟

برا رفتگان هم میتونم طلب آمرزش کنم جزو همون چهل نفر ؟؟؟

آن که او ز غمت دل بندد چون من کیست ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قنوت نماز وتر:

۴۰ مرتبه > اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنینَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمینَ وَ اَلْمُسلِماتْ

یا بگید الهم اغفر فلانی

۷۰ مرتبه > اَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبی وَ اَتُوبُ اِلَیه

۷ مرتبه > هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ اَلْنار

۳۰۰ مرتبه > اَلْعَفو

۱ مرتبه > رَبّ اغْفِرْلى وَ ارْحَمْنى وَ تُبْ عَلىََّ اِنَّكَ اَنْتَ التّوابُ اَلْغَفُورُ الرّحيم

بله میتونی برا دوتاش الهمم اغفر اسم فلانی میگی برا منم دعا کن اگه دوست داشتی اسمم مریم💚🙏🏼

چشم عزیزم فردا اگه خدا توفیقشو داد ❤️

۴۰ نفر اسمشون و تو کاغذ بنویس اسمشون و بگواگه خوندی اسم کاربری منم بنویس و دعا کن ممنونم

چون تو تاریکی میخونم نمیتونم از رو کاغذ

تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم تو قنوت نماز وترت دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زن داییام هیچ وقت من و عزیزانم رو کتک نزنن و بهمون تهمت نزنن و آبرومونو نبرن و برامون فتنه و دعوا درست نکنن و حقمون نخورن و برامون تعیین تکلیف نکنن و هیچ ظلم و بدی در حق من و عزیزانم نکنن😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زن داییام هیچ ...

برات صلوات فرستادم عزیزم انشالله خوشبخت بشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز