2777
2789
عنوان

خیانت به عشقم

760 بازدید | 51 پست

چن سال پیش بایکی تورابطه بودم یعنی عاشق و دیوونم بود خدامیدونه چقد دوستم داشت و داره هنوز...اخلاقش باهام عالی بود هیچوقت هیچ حرفی ازش یاد ندارم که ناراحتم گرده باشه...ولی فقط یچیز بود که قیافش تایپم نبود...معمولی بود ولی تایپ من نبود...منم بعد یمدت ازش سرد شدم و رفتم تو رابطه باکس دیگه...بعد گذشت چند سال هیچوقت حالش خوب نشده...

خدایا فقط یه نگااااه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازروز اول از رفتارش باهام خوشم اومد چند سال باهاش بودم اونم به شدت وابسته و دیوونم شده بود..خودمم چن سال خیلی دوسش داشتم ولی نمیدونم اخری ها قیافش برام بد بود و زده شدم ازش

خدایا فقط یه نگااااه

منم یکی عین تو بهم خیانت کرد خدا لعنتش کنهالان ۴سال گذشته اما بنده افسردگی حاد دارم

خب این ایراد از توعه عزیزم چرا وجودت و ارزش هات رو وابسته به اون دونستی که بعد رفتنش هنوز ۴ساله درگیری

توی زندگی هممون آدم میاد و میره قرار نیست بابت هر کدوم ۱۰سال دچار اختلال روانی بشیم که

منم یکی عین تو بهم خیانت کرد خدا لعنتش کنهالان ۴سال گذشته اما بنده افسردگی حاد دارم

ازاول قیافشو دوست نداشتم فک میکردم بخاطر رفتارش برام عادی میشه ولی نشد

خدایا فقط یه نگااااه

چیکارش میکردم قایفشو دوست نداشتم...هیچوقت نمیتونستم زته دل بوسش کنم ...فقط بخاطر رفتارش مدارا میکردم

می تونستی کامل ازش جدا شی بعد بری با یکی دیگه نه خیانت

دوما می دونی چرا زده شدی؟

چون باهات خوب تا می کرده تو ام دلت زده شده

حالا که خیلی زخمیام و غمزده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟

می تونستی کامل ازش جدا شی بعد بری با یکی دیگه نه خیانت دوما می دونی چرا زده شدی؟چون باهات خوب تا می ...

نه دلیل اصلی قیافش بود اون چیزایی که من میخاستم ومدنظرم بودهیچکدوم رونداشت...هزار بار ازش جداشدم ولی نمیذاشت دیگه همینکه بهش گفتم بهت خیانت کردم خودش رفت

خدایا فقط یه نگااااه