2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تمام کف قابلمه پیاز خلالی میزارم مرغا روش میچینم زیرشو کم میکنم مرغ پیاز نیم ساعت باهم میپزن اب میندازن بعد نیم ساعت زعفرون تو اب ی لیوان اب حل شده میریزم باهم بپزن  ابش ک کم شد میزارم یکم سرخ بشه وقتی خاموش کردم روش لیمو میریزم با سیب زمینی ابخورشت ک جدا درست کردم سرو میکنم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ما خوزستانیا ادویه زیاد میزنیم.توی اب مرغ چوب دارچین وزردچوبه و کاری و پودرتخم گشنیز و لیمو عمانی میزنیم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

ما اول با پیاز و فلفل دلمه قشنگ میپزیمش وقتی مغز پخت شد تو روغن سرخ میکنیم 

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

موقع خريد دقت كن مرغ روز باشه. زياد درشت نباشه مزه دارو نده. بعد هم زود بشور. و فريز كن. با يه دونه پياز و يه كم زردچوبه و زعفرون و نمك و روغن بپز.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
موقع خريد دقت كن مرغ روز باشه. زياد درشت نباشه مزه دارو نده. بعد هم زود بشور. و فريز كن. با يه دونه ...

ما فقط زنده میخریم

خودمون میکشیم تمیز میکنیم و فریز میکنیم همیشه چندتا کوچیکشو میگیرم تموم شد بازم میریم کارخونه میگیریم

ما فقط زنده میخریم خودمون میکشیم تمیز میکنیم و فریز میکنیم همیشه چندتا کوچیکشو میگیرم تموم شد بازم ...

فقط مرغ تخم گذار بوي خيلي بد داره. دقت كن تخم گذار نباشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
ما فقط زنده میخریم خودمون میکشیم تمیز میکنیم و فریز میکنیم همیشه چندتا کوچیکشو میگیرم تموم شد بازم ...

چکاریه مرغ بسته بندی بگیرین راحت تره که. مرغ تازه هم بو میده خیلی

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
چکاریه مرغ بسته بندی بگیرین راحت تره که. مرغ تازه هم بو میده خیلی

نه بابا تازه میدونیم چی خریدیم و مونده هم نیست

کارخونه دار از اقواممونه اگه بیرون مرغ زنده ۶تومته اون به ما میده ۵۵۰۰ تازه میریم جوجه برمیداریم که بهتره