2821
2789
عنوان

کاش مرد بودم 💔💔

267 بازدید | 8 پست

خیلی اسیب دیدم💔

🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 خـوشـگـل استـرسـی ⭐⭐⭐ ـــــــــــــــــــــــــ مــــن براش سیندرلا کوچولو بودم ولی اون شرک دوسداشت😭🥀 دختر رمانتیک بودم تعلیق شدم🥲💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرد بودن تو این شرایط تو این حامعه وحشتناااکهاصلا انسان بودن همینه کاش چنار بودم دم خیابون

هیییی🥲

🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 خـوشـگـل استـرسـی ⭐⭐⭐ ـــــــــــــــــــــــــ مــــن براش سیندرلا کوچولو بودم ولی اون شرک دوسداشت😭🥀 دختر رمانتیک بودم تعلیق شدم🥲💔

ظاهر ادما خشک و خشن یا بی احساسه شاید، اما باطنشون یه بچه س که بشدت میترسه و آسیبذیره. تازه انقد وضعشون از ما بدتره که بخاطر همین مرد بودن باید خودشونو قوی تر نگه دارن

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

همون خیلی آسیب دیدی از آقایون که اینجوری داری انتقام میگیری ؛ ولی میبینی که من حواسم جمع ؛ توهین نمیکنم به کسی ؛ و تعلیق هم نمیشم الکی 😕

ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت

همون خیلی آسیب دیدی از آقایون که اینجوری داری انتقام میگیری ؛ ولی میبینی که من حواسم جمع ؛ توهین نمی ...

خوشبختانه اقایون چپ منم نیستن

تاحالا پا ندادم به هیچ خری!

شمام بفرما بیرون مزاحم خاله زنک بیکار