2777
2789
عنوان

سوجان

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 69 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا خودش عاشق یه دختر بود به اسم سیب گل که فوت شد

سیب گل زنش بود فک کنم اره ؟

من قسمتا اولشو ندیدم

ولی کلا سهراب سوجانو میگیره

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
نه بابا خودش عاشق یه دختر بود به اسم سیب گل که فوت شد

سیب گل زنش بود

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

نه سهراب زن داشت خیلی هم عاشقش،بود زنش فوت میکنه نمیتونه کسی جاش بزاره بعد دیگع آخر فیلم دست تقدیر س ...

اره اینو میدونم زنش سیب گل بود ولی نگاههای سهراب به سوجان زمانی که قربان اولا پاپی سوجان میشد دیدنی بود انگار زیاد خوشش نمیومد از قربان.ته دلش به سوجان علاقه داشت

زن سهراب مرده بود سهرابم هیچ دختری رو قبول نداشت اصلا قصد ازدواج نداشن ستاره هم هی نامه میداد به داداشش جاوید که ببر بده سهراب منو بگیره

خلاصه که اونقدر منتظر شد سهرابم نخواستش به خاطر بیماری مادرش و خوشحالی اون قبول کرد با برادر زن داداشش ازدواج کنه ولی دلش پیش سهراب بود

در اخرم قربان به عهدش وفا نمیکنه طلا رو به خاطر اموال پدرش میگیره

و سهراب با سوجان ازدواج میکنه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
نمیدونم دیگه خلاصه با قربان بهم میزنه سهراب میگیرتش

قربان چقدر خاطر خواه پیدا کرده نکبت هم نوکره میخادش هم دختر سرهنگ

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
سیب گل زنش بود فک کنم اره ؟من قسمتا اولشو ندیدمولی کلا سهراب سوجانو میگیره

صوری ازدواج میکنن

برای اینکه قربان دست از سر سوجان برداره

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

پدر بزرگم که به تازگی فوت شده این سریال رو خیلی دوست داشت.

عنوان رو که دیدم دوباره قلبم شکست 💔

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️