2777
2789
عنوان

سوجان

| مشاهده متن کامل بحث + 1972 بازدید | 69 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی خیلی کراشه لعنتی با اون چشای قلمبه ش🤭

اره واقعا

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
سهراب سوجانو دوست داره قربان با طلا اژدواج میکنه سوجانو طلاق میده سوجانم با سهراب ازدواج میکنه

سوجان عقد نکرده طلاق بده موند برا بعد سربازی

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
سهراب سوجانو دوست داره قربان با طلا اژدواج میکنه سوجانو طلاق میده سوجانم با سهراب ازدواج میکنه

نه سهراب زن داشت خیلی هم عاشقش،بود زنش فوت میکنه نمیتونه کسی جاش بزاره بعد دیگع آخر فیلم دست تقدیر سوجان وسهداب ازدواج میکنن نه اینکه عاشق باشن

چقد غم انگیز بود امشب 😣اون پرویز پست فطرت زورش به سهراب نمیرسید رفت جاوید طفل معصوم و زد دلم براش س ...

اره جاویدد خیلی گناه داشت

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
نه خودکشی نکرد آوند سهراب رو صدا کنه بیاد عروسیش از ایوون افتاد بیجاره

کههه اینطوررر فک کردم خود کشی کرده

گنا داشت 🤧

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

بیچاره سوجان که عاشق قربان نامرد شده نمیدونه چه سرنوشتی در انتظارشه😞

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

نه سهراب زن داشت خیلی هم عاشقش،بود زنش فوت میکنه نمیتونه کسی جاش بزاره بعد دیگع آخر فیلم دست تقدیر س ...

یعنی سهراب زن میگیره بعد زنش میمره